Savo „Instagram“ tinklaraštyje dainininkė pasidalijo keliomis nuotraukomis, kurioms pozavo su „Celia Kritharioti“ suknele iš dabartinės aukštosios mados pavasario kolekcijos.

Būtent su šia suknele Beyoncé pasirodė po „Oskarų“ ceremonijos vykusiame vakarėlyje, kurį tradiciškai rengia jos vyras, reperis Jay-Z. Šis renginys dar vadinamas „Auksiniu vakarėliu“ ir vyksta „Chateau Marmont“ viešbutyje Holivude.

Norėdami pamatyti visas nuotraukas braukite iš dešinės į kairę arba naudokite rodykles:

Tarp svečių buvo ir Snoop Doggas, Rihanna, Kim Kardashian, Zoe Kravitz, P Diddy, Jessica Alba, Justinas Timberlake`as, Vinas Dieselis, Lupita Nyongo bei kitos žvaigždės.

Tačiau įžymybių linksmybes temdė su šiuo viešbučiu susijęs skandalas. Aktyvistai boikotuoti „Chateau Marmont“ ragina dar nuo 2020 metų.

Teigiama, kad pandemijos pradžioje beveik 250 šio viešbučio darbuotojų buvo atleisti iš darbo, neišmokėjus jokių kompensacijų. Aktyvistai prie viešbučio buvo susirinkę ir šį kartą, todėl Jay-Z buvo priverstas pasamdyti daugiau apsaugos darbuotojų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)