Prie penkių nuotraukų, kurios publikuojamos internete, yra ir padėka už Carterių šeimos privatumo gerbimą šiuo gražiu jų gyvenimo metu.

DELFI jau rašė, jog JAV muzikos pasaulio garsenybės – atlikėja Beyonce ir jos sutuoktinis, hiphopo atlikėjas ir prodiuseris Jay-Z – nusprendė savo dukrelės vardą Blue Ivy įregistruoti kaip prekės ženklą. Porelė tokį žingsnį žengė ne be priežasties: JAV prekės ženklų registras jau du kartus prieš tai sulaukė prašymo šį vardą užregistruoti.

Mados kūrėjas Josephas Mbehas sausio 11 dieną norėjo užregistruoti prekės ženklą „Blue Ivy Carter NYC“ – tai norėta padaryti po kūdikio gimimo praėjus vos keturioms dienoms. Šis prekės ženklas turėjo būti naudojamas prekiaujant vaikiškais drabužiais. Antrasis panašus prašymas buvo fiksuotas sausio 20 dieną – tuomet bandyta užregistruoti „Blue Ivy Carter Glory IV“ prekės ženklą, skirtą kvepalų linijai. Mados kūrėjas dėl savo neetiško elgesio jau atsiprašė.

Blue Ivy Carter vardas buvo įamžintas ir dar vienu būdu – Kalifornijoje taip buvo pavadinta nauja marihuanos rūšis.

Naujagimės varde yra užkoduoti porai labai brangūs žodžiai. Blue išvertus iš anglų kalbos reiškia „mėlyna“. Net trijų Jay-Z albumų pavadinimuose vartojamas žodis „blueprint“ (angl. projektas, planas, koncepcija): 2001 metais išleistas „The Blueprint“, po metų pasirodė „The Blueprint 2: The Gift & The Curse“ bei 2009 metais išėjo „The Blueprint 3“.

Antras mergaitės vardas Ivy reiškia skaičių 4, kuris romėniškais skaitmenimis rašomas IV. Šis skaičius lydi Beyonce ir Jay-Z nuo pat jų santykių pradžios. Beyonce gimtadienį švenčia rugsėjo 4 dieną, o jos sutuoktinis – gruodžio 4 dieną. Pora susituokė 2008 metų balandžio 4 dieną. Kalbama, kad abiejų atlikėjų pirštus, ant kurių nešiojamas vestuvinis žiedas, puošia tokia pati tatuiruotė - „IV“. Be to, Beyonce savo naujausią albumą pavadino „4“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją