Vyresnioji sesutė Blue Ivy nuo šiol šeimoje augs kartu su Rumi ir Siru.

Portalas TMZ teigia, jog garsūs tėveliai siekia apsaugoti savo vaikų vardų autorines teises, todėl jau pateikė prašymus reikiamoms institucijoms.

Berniukas Sir gavo patį neįprasčiausią vardą šeimoje. „Sir“ - taip skamba angliškas sero trumpinys. Jo sesutei suteiktas japonų kilmės vardas. Rumi buvo ir 13-ame amžiuje gyvenusio persų poeto Jelaluddino pavardė.

DELFI primena, jog žinia apie Beyonce ir Jay-Z vaikų gimimą pasaulio žiniasklaidą apskriejo birželio 18-ąją. Namo iš ligoninės jie grįžo tik prieš kelias dienas.

„Bey ir Jay yra sujaudinti ir jau ėmė dalintis geromis naujienomis su šeimos nariais bei artimiausiais draugais“, – „People.com“ sakė šaltinis.

Prieš tai vienas poros bičiulis žiniasklaidai pasakojo, kad Beyonce bandė pastoti kelerius metus, tačiau nesėkmingai. Tad buvo daroma prielaida, jog jiems dvyniu susilaukti padėjo dirbtinio apvaisinimo specialistai.

Beyonce ir Jay-Z:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)