Šios sumos pakako išstumi iš lyderių pozicijos pernai metai daugiausiai uždirbusią porą – Brazilijos supermodelį Giselę Bundchen ir jos vyrą amerikietiško futbolo žvaigždė Tomą Brady. Šiemet jie tenkinasi antrąja vieta.

Pagal turimas žinias, Beyonce uždirbo daugiau nei jos sutuoktinis – rėmimo sandoriai, albumų pardavimai ir pajamos už savo išleistus kūrinius jai atnešė 40 milijonų dolerių. Reperio Jay-Z pajamos kiek kuklesnės – 38 milijonai dolerių.

Britų pora Davidas ir Victoria Beckhamai su 54 milijonais dolerių užėmė trečiąją vietą, o kartu 48 milijonus uždirbę Holivudo aktoriai Bradas Pittas ir Angelina Jolie atsidūrė ketvirtoje. Kita Holivudo pora – Willas Smithas ir Jada Pinkett Smith – uždirbę 40 milijonų dolerių, turėjo tenkintis penktąja vieta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją