Neseniai buvo paviešintos nuotraukos iš savaitgalį Birmingame vykusio koncerto, kur pasirodė abiejų gražuolių antrosios pusės. Fotografijose akivaizdžiai matosi, jog moterys puikiai sutaria.

„Beyonce stengiasi laikytis toliau nuo geltonosios spaudos, o Kim – priešingai. Labai keistas derinys“, - teigia vienas šaltinis.

31 metų Kim ir 30 metų Beyonce stebėjo „Watch The Throne“ koncertą iš VIP asmenims skirtos zonos. Koncerto metu ne kartą kalbėjosi, o vėliau apsauginiai jas palydėjo į šokių aikštelę.

Kim draugystės su Beyonce nekomentuoja, o tai labai neįprasta taktika, nes įspūdingų formų gražuolė noriai dalijasi savo gyvenimu socialiniame tinkle „Twitter“. Šaltinis teigia, jog tokiu elgesiu Kim tik siekia pelnyti Beyonces pasitikėjimą.

„Ji apie tai nekalba socialiniuose tinkluose ir neskelbia nuotraukų su Beyonce, nes nenori atrodyti desperatiška“, - skelbia šaltinis. Turima informacijos, jog garsiosios moterys prieš koncertą penktadienį kartu vakarieniavo.

„Dar niekada gražuolės nebuvo pastebėtos tik dviese. Tai tikra gėda, nes Jay-Z ir Kanye Westas labai artimi. Beyonce visada Kim vertino kaip realybės šou žvaigždę, kuri turtus susikrovė tikrai ne dėl kažkokio ypatingo talento. Kanye surengė vakarienę viešbučio apartamentuose, kad merginos galėtų šiltai pabendrauti. Jis tikisi, jog jos bendraus ir toliau. Beyonce priėmė Kim į savo klaną“, - teigia šaltinis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)