29 metų moteris, besilaukianti jau trečiosios atžalos, pasidalino kadrais, kuriuose matomi vienos krūties pokyčiai.

„Gydytoja paaiškino, kad greičiausiai čia padidėjusi pieno liauka, nusiuntė pasidaryti echoskopijos. Ten man pirmiausia apžiūrėjo dešinę krūtį, su kuria viskas buvo gerai.

Tada patikrino kairę, ir paaiškėjo, kad pažeistas implantas. Pro jį į organizmą teka gelis. Iš pradžių tikrai nesupratau, kas čia vyksta“, – pasakoja V. Čekalina.

Valerija Čekalina

Žinoma, tinklaraštininkė ėmė panikuoti – puikiai suprato, jog yra rizikos tiek jai, tiek vaisiui. Medikai suskubo jauną moterį raminti. Jie patarė ramiai išlaukti visą nėštumą, o jau tada ji gultis ant chirurginio stalo.

„Operuoti nėštumo metu, žinoma, negalima. Ir maitinti krūtimi 100 proc. nepavyks. Neslėpsiu – tikrai labai sunerimau. Chirurgas sakė, kad geriau nesinervinti ir palaukti“, – pasidalijo naujienomis tinklaraštininkė.

Skelbiama, kad bėdų kilo dėl nekokybiškų implantų. Pasirodo, jų gamintojas dėl netinkamos kokybės netgi išėmė juos iš prekybos. Valerija apie tai nežinojo, todėl nespėjo laiku kreiptis į medikus.

Priminsime, kad V. Čekalina džiaugiasi jau paskutiniais nėštumo mėnesiais. Garsi moteris visada svajojo apie didelę šeimą, todėl pastojusi trečią kartą jautėsi devintame danguje. Net ir laukdamasi garsenybė nesumažino darbų tempo, neketina to daryti ir pagimdžiusi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)