J. Carterio motina Cindy McClellan „Fox News“ sakė, kad šeštadienį Hjustone befilmuojant muzikinį vaizdo klipą dainininko kišenėje buvęs ginklas „iššovė ir pataikė tiesiai į sūnaus akies kamputį“.

„Jis buvo nuostabus dainininkas, turėjo puikų balsą ir visas reikalingas savybes. Stengiamės, kad jo legenda išliktų gyva“, – kalbėjo C. McClellan.


Ji taip pat pasakojo apie gerą sūnaus širdį. „Jis buvo nuostabus žmogus, labai mylėjo visus ir mūsų Viešpatį. Jis laikė Bibliją savo kambaryje ir automobilyje. Jis aukojo labdarai“, – „Fox News“ sakė dainininko mama.

Staigi mirtis J. Carterį ištiko kaip tik tuomet, kai jo muzikinė karjera ėmė iš tiesų kiltį į viršų. Jo motina „Fox News“ sakė, kad dainininkas pasirašė sutartį su įrašų kompanija „Triple Threat Management“ ir rengėsi į turą, turėjusį apimti 10 valstijų. Jis taip pat kovo 9-ąją išleido naują dainą „Love Affair“.

„Triple Threat Management“ patvirtino dainininko žūtį.

„Mūsų ir daugelio žmonių nuomone, Justinas galėjo tapti naujuoju Garthu Brooksu“, – „Triple Threat Management“ pranešime teigė kompanijos atstovas Markas Athertonas, paminėdamas G. Brooksą – legendinį dainininką, pagarsėjusį kantri ir rokenrolo elementų derinimu. M. Athertonas daugiau detalių apie J. Carterio mirtį neatskleidė.

Sekmadienį J. Carterio „Instagram“ paskyroje pasidalinta nuoširdžia žinute apie dainininką ir dėkojama gerbėjams už palaikymą.

„Prašome savo maldose neužmiršti Justino artimųjų ir šiuo sunkiu metu suteikti jiems privatumo. Justino su mumis nebėra, jis išėjo. Mes visi jo ilgėsimės. Jis buvo kupinas džiaugsmo, tiek daug žmonių jį mylėjo. Justinas vertino visus savo gerbėjus ir jų palaikymą. Justinas visus jus mylėjo“, – skelbė įrašas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)