Remiantis įvairių žiniasklaidos priemonių pranešimais, „Rammstein“ lyderiui Tillui Lindemannui pareikšti oficialūs kaltinimai.

Berlyno dienraštis „Tagesspiegel“ trečiadienį pirmasis pranešė, kad Vokietijos sostinės prokuratūra pradėjo tyrimą, apie kurį už uždarų durų Berlyno Atstovų rūmų teisės komiteto nariams pranešė Berlyno teisingumo senatorius Feloras Badenbergas.

Pasak „Tagesspiegel“ ir „Bild“, prokuratūra tiria keletą baudžiamųjų kaltinimų prieš „Rammstein“ lyderį, kuris kaltinamas pažeidęs Vokietijos baudžiamojo kodekso 177 straipsnį, kuriame kalbama apie seksualinę prievartą ir išžaginimą.

Kitas Berlyno dienraštis „B.Z.“ praneša, kad tyrimas grindžiamas dviem pranešimais apie skirtingus įtariamus nusikaltimus. Vieną jų gavo Berlyno policija, kitas buvo pateiktas tiesiogiai prokuratūrai.

Kelios moterys apkaltino grupės „Rammstein“ narį Tillą Lindemanną seksualiniu priekabiavimu ir piktnaudžiavimu galia.

Pranešama, kad jaunos moterys buvo pasirenkamos atvykti į grupės rengiamus vakarėlius. Kai kurių moterų teigimu, ten buvo atliekami ir seksualiniai veiksmai.

Tillas Lindemannas griežtai atmetė jam mestus kaltinimus. Jo advokatai paskelbė, kad dėl visų „Rammstein“ vokalistui mestų kaltinimų seksualiniu netinkamu elgesiu bus imtasi teisinių veiksmų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją