Turtuolio Aleksejus Šapovalovo žmona Ksenija Caricina įspūdingu žiedu pasigyrė socialiniuose tinkluose. Šalia neįtikėtino dydžio žiedo nuotraukos ji parašė, kad normalių papuošalų „tiesiog nebepakako“.

„Mano vyras niekada negaili pinigų dovanoms man. Dabar jis nusprendė, kad 30 karatų žiedo man nepakanka“, – parašė Ksenija, turėdama ankstesnį dovanų gautą žiedą su širdelės formos deimantu.

Garsioji amerikiečių aktorė Elizabeth Taylor garsėjo tuo, kad labai mėgo deimantus. Jai priklausė žiedas su didžiuliu 30 karatų deimantu. Žiedas 2011 metais buvo parduotas už 8,8 mln. JAV dolerių. Kaip rašo „Cosmopolitan Russia“, Ksenijos vyras pamanė, kad tokios dydžio žiedas, kokį turėjo Elizabeth Taylor, jo mylimai žmonai per prastas.

Ksenija su vyru gyvena Rusijoje ir Dubajuje, kur ją dažnai galima pamatyti važinėjant prabangiu „Bentley“ automobiliu.

„Kalbant apie mano išvaizdą, aš esu perfekcionistė, – sakė Ksenija. – Po dviejų gimdymų norėjau atrodyti geriau nei prieš juos. Esu modelis ir žinau, kaip svarbu palaikyti gerą formą.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (112)