Reklamuodamas šį filmą, B. Affleckas daug kalbėjo apie draugystę su M. Damonu ir neseniai pasakojo, jog kadaise, kai dar tik buvo pradėję savo karjerą kine, jie dalijosi bendra banko sąskaita. Pora taip pat gyveno Los Andžele kartu su Beno broliu Casey Afflecku, rašo insider.com.

Ketvirtadienį dalyvaudamas laidoje „The Late Late Show with James Corden“, B. Affleckas prisiminė, kad M. Damonas neapmokėdavo sąskaitų už jų bendrą butą – ir niekada jo netvarkydavo.

„Mes gyvenome tame pačiame name. Taip tiesiog buvo lengviau. Be to, Mattas iki šiol nėra apmokėjęs nė vienos sąskaitos, kiek man yra žinoma. Pavyzdžiui, jis galėdavo klausti: „Kodėl nėra šviesos?“. Aš atsakydavau: „Taip, nes komunalinių paslaugų bendrovei reikia pinigų, kad galėtų finansuoti mūsų elektrą“, – pasakojo jis.

Benas Affleckas ir Mattas Damonas

B. Affleckas pridūrė: „Mattas – nuostabus vaikinas. Aš jį myliu. Jis – geriausias mano draugas. Jis buvo nuostabus visą gyvenimą. Jis puikus vaikinas... Tačiau nepatarčiau su juo gyventi. Nes jis sugeba... Ar pažįstate žmonių, kurie moka viską užblokuoti? Manau, kad būtent dėl šios priežasties jis yra toks puikus aktorius, nes gali tiesiog susitelkti, suprantate, ką turiu galvoje?“

Filmų „Argo“ ir „Gone Girl“ žvaigždė paaiškino, kad jis ir jo brolis iš tikrųjų paskelbė savotišką streiką ir nusprendė nesitvarkyti, kad pažiūrėtų, kiek laiko Damonas pragyvens nesivalęs.

B. Affleckas pasakojo: „Vienas iš dalykų, kuriuos jis užblokuoja, yra mintis, kad kai ką nors užbaigi, reikia susitvarkyti arba apsivalyti“.

„Galiausiai aš ir mano brolis, daugelį metų tvarkę namus už jį, nusprendėme, žinote ką? Paskelbsime streiką. Tiesiog lauksime ir žiūrėsime, kiek ilgai jis nesitvarkys, kol galiausiai atsistos ir pareikš: „Dieve, aš apsivertęs šiukšlėmis!“

Benas Affleckas ir Mattas Damonas

Deja, jų planas žlugo, nes po dviejų savaičių grįžę namo, jie visur išvydo šiukšles ir... lervas.

„Streikavome savaitėmis. Dvi savaites neprisilietėme prie mūsų buto. Vieną dieną grįžome namo, aš ir jis. Mattas namuose buvo su šortais, savo marškinėliais, ir pačiame svetainės viduryje žaidė, man regis, 92-ųjų „Sega“ ledo ritulio žaidimą – tačiau jį koncentriniais apskritimais supo šiukšlės. Dėžės nuo picų. Pažvelgiau į sušius, kurie buvo pragulėję gal pusantros savaitės, o ten – lervos“, – prisiminė B. Affleckas.

„Mes pasakėme sau: „Pasiduodame. Pasiduodame. Tu pernelyg puikus. Mes negalime tavęs perlaužti. O jis tiesiog: „Ei, kas vyksta, vaikinai?“, – teigė B. Affleckas.

„Telaimina Dievas jo žmoną Lucy. Jai paruošta vieta danguje“, – juokavo B. Affleckas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją