Per interviu „Good Morning America“ ji pareiškė, jog viskas, nors ir skamba sudėtingai, yra labai paprasta – „tiesiog patinka tai, kas patinka“, skelbia people.com.

„Tiesą sakant, esu panseksuali. Seniau to nesupratau. Kažkas man paaiškino, ir susivokiau esanti tokia“, – sako 21 metų aktorė.

„Tiesiog patinka dalykai. Patinka tai, kas patinka. Nesvarbu vaikinas ar mergina, jis ar ji, toks ar kitoks. Tiesiog įsimyli asmenybę. Žmogų“, – paaiškino ji.

Šiuo metu aktorė per atstumą palaiko romantiškus santykius su dainininku iš Italijos Benjaminu Mascolo. Neseniai B. Thorne pademonstravo jų meilę nuotraukose, darytose per poros kelionę po Siciliją.

25 metų italas – dalis muzikinio dueto „Benji & Fede“. Pora pirmą kartą kartu pastebėti balandį – kone iškart po merginos skyrybų su tuometiniu mylimuoju Mod Sun. Tuo pat metu aktorė romantiškai bendravo ir su nuomonės formuotoja Tana Mongeau.

B. Thorne apie savo asmeninį gyvenimą prabilo per interviu „Gay Times“ 2019 metų vasario mėnesio numeryje.

„Nemanau, kad kas nors galėtų suprasti, koks ryšys mane sieja su Modu ar Tana. Ir patys pasijuokdavome, kad gal čia viskas poligamiška, bet manau, kad viskam neverta klijuoti etikečių. Tiesiog yra kaip yra“, – sakė aktorė.

Tą patį mėnesį su Modu Sun ir savo mergina ji išsiskyrė.

„Mes su Tana nebekartu. Prašau nebeklausinėkite“, – aktorė paprašė gerbėjų.

Naujieną pranešė ir pati Tana: „Mylėsiu ją amžinai, čia nereikalingos jokios interpretacijos. Ji amžiams pakeitė mano gyvenimą. Daugiau apie tai kalbėti nenoriu“. Panašu, kad ir po skyrybų kurį laiką moterų santykiai išliko labai draugiški. Po kelių mėnesių, birželio 24 dieną, B. Thorne sveikino T. Mongeau su gimtadieniu.

Tą pačią dieną T. Mongeau paskelbė apie sužadėtuves su „YouTube“ garsenybe Jake‘u Paulu. Jų vestuvės Las Vegase turėtų vykti liepos 28 dieną. Ir žinoma – bus transliuojamos tiesiogiai.

Reaguodama į buvusios mylimosios sužadėtuves, B. Thorne socialinėje žiniasklaidoje paskelbė jautrių nuotraukų, kuriuose verkia. „Kai tavo buvusi susižada...“ – toks buvo prierašas.

Norėdama parodyti, kiek T. Mongeau jai reiškė, aktorė jai skyrė dalį knygos, kurios ištraukas skaitė Los Andžele birželio 5 dieną. Deja, buvusios mylimosios šiltų santykių nebepalaiko.

Neseniai socialiniame tinkle „Twitter“ B. Thorne atskleidė, kad „jos nebesutaria“, argumentuodama kad T. Mongeau pažeidė „draugių kodeksą“.
„Man pakaks“, – parašė B. Thorne. Kodėl kilo konfliktas, panašu, nesuprato ir T. Mongeau. Netrukus paaiškėjo, kad abi viena kitą kaltina tuo, jog socialinė žiniasklaida tapo svarbiau už jų santykius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)