Tačiau antradienį Sankt Peterburgo stadione per pasaulio futbolo čempionato pusfinalio rungtynes, kuriose žaidė Prancūzija ir Belgija, palaikydama Prancūzijos rinktinėje žaidžiantį savo vaikiną Adilą Rami, žvaigždė neslėpė meilės jam.

Stebėdama savo vaikiną, kai jo komanda laimi 1:0 ir užsitikrina vietą čempionato finale, serialo „Gelbėtojai“ žvaigždė atrodė beprotiškai įsimylėjusi.

Besirinkdama apdarus rungtynių žiūrėjimui, aktorė nutarė atkreipti dėmesį į savo garsiąją krūtinę – ji vilkėjo palaidinę gilia iškirpte ir liemenį pabrėžiančias kelnes.

Buvusi „Playboy“ žvaigždė paryškino savo bruožus jai būdingu padūmavusių akių makiažu, ant pečių krito šviesių banguotų plaukų sruogos.

Nuotraukas galite pamatyti ČIA.

Švytėdama iš džiugesio, ji su drauge sveikinimo šūksniais džiaugėsi A. Rami komandos pergale.

P. Anderson nebuvo vienintelė šias rungtynes stadione stebėjusi žvaigždė. 74-erių Mickas Jaggeris nutarė savo laisvą laiką skirti futbolui ir bendravimui su vaikais – jis stebėjo rungtynes drauge su savo sūnumis, 32 Jamesu ir 19-mečiu Lucasu.

Po kampinio vienintelį rungtynių įvartį galva pelnęs Samuelis Umtiti nusiuntė savo komandą tiesiai į finalą, kuriame ji susitiks su Anglija arba Kroatija. Šių komandų kova įvyks trečiadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)