Iš degančio Brooklyno žvilgsnio akivaizdu, kad jis turi visas galimybes tapti išskirtiniu modeliu.
Vaikinukas nuotraukoje ryši kaklaraištį, vilki madingą juodą sportinę striukę, o jo plaukai sušukuoti įspūdingu ežiuku. Brooklynas neverčia abejoti, kieno jis sūnus, o jo kiek niūroka veido išraiška atkartoja tą, kuri jau tapo jo mamos Victorios prekės ženklu.

Debiutuodamas ant žurnalo viršelio, Brooklynas seka savo jaunesniojo brolio Romeo pėdomis, mat šis jau fotografavosi reklaminei „Burberry“ kampanijai.

„Man About Town“ vyriausiasis redaktorius Benas Reardonas sakė: „Su džiaugsmu pasauliui pristatome Brooklyną Beckhamą išskirtinai ant 2014 metų pavasario/vasaros „Man About Town“ numerio viršelio“.

„Negalėjome net norėti stipresnės temos, nei Brooklyno, - toliau tęsė vyriausiasis redaktorius. - Jis buvo darbšti, atsipalaidavusi viršelio žvaigždė, nors tai buvo pirmoji jo gyvenime mados fotosesija. Brooklynas buvo tikras profesionalas, puikiai orientavosi parenkant stilių, bendradarbiavo renkantis iš „Ralph Lauren“, „Saint Laurent“ ir „Supreme“.

Belieka laukti, kas bus kitas iš talentingųjų Beckhamų atžalų. Gal dabar atėjo eilė mažajai Harper?

B. Beckhamo nuotrauką rasite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)