Vaizdo įraše, kurį ketvirtadienio vakarą paskelbė Ventūros apygardos šerifo tarnyba, matyti, kaip N. Rivera ir jos keturmetis sūnus Josey, kurio ji susilaukė su buvusiu vyru Ryanu Dorsey, išlipa iš aktorės automobilio, pastatyto prie ežero esančioje beveik tuščioje stovėjimo aikštelėje.

33-ejų N. Rivera vilkėjo baltos spalvos šortus ir turėjo mažą juodą kuprinę. Ji išlipo iš vairuotojo vietos, apėjo aplink automobilį ir padėjo išlipti Josey. Jis taip pat turėjo krepšelį.

Tada N. Rivera atidarė bagažinę ir pasiėmė didelį baltą krepšį. Po to motina ir sūnus nuėjo prieplaukos link.

Serialo „Choras“ („Glee“) žvaigždė priartėjo prie laivų nuomos vietos. Galiausiai jiedu su sūnumi įlipo į vieną iš pontoninių katerių ir nuplaukė į vakarų pusę.

N. Rivera ketvirtadienį imta laikyti žuvusia. Apie jos dingimą pranešta trečiadienio vakarą, kai laivų nuomos punkto darbuotojai aptiko Josey vieną miegantį kateryje. Laivas buvo išnuomotas trims valandoms, tačiau nustatytu laiku nesugrįžo.

Vienas laive aptiktas Josey, kurio būklė, kaip nustatyta, buvo gera, atsidūrė pas savo tėtį – 36-erių R. Dorsey.

Ketvirtadienį vykusios spaudos konferencijos dėl N. Riveros dingimo metu Ventūros apygardos šerifo tarnybos seržantas Kevinas Donoghue sakė, kad „nėra žinoma“, ar pavyks atrasti aktorės kūną.

„Jeigu kūnas yra įsipainiojęs kažkur po vandeniu, jis gali niekada neiškilti“, – aiškino pareigūnas. K. Donoghue pridūrė, kad dėl prasto matomumo ežere paieškos yra „komplikuotos“.

„Po vandeniu gausu augmenijos, į kurią kūnas gali įsipainioti. Tokios sąlygos kelia pavojų narams apsunkina paieškas“, – sakė K. Donoghue.

Policijos pareigūnai žurnalui „People“ prieš spaudos konferenciją sakė esantys „įsitikinę“, kad aktorė tebėra vandenyje. Taip pat nėra jokių ženklų, leidžiančių spręsti, jog Riverai pavyko išlipti iš ežero, spaudos konferencijoje kalbėjo K. Donoghue.

Seržantas taip pat sakė, kad laive buvo rastas N. Riveros „krepšys ir asmens dokumentas“ bei gelbėjimosi liemenė, nors K. Donoghue pabrėžė, jog tai galėjo būti atsarginė liemenė.

„Mes nežinome, ar ta liemenė buvo jos, ar tai buvo atsarginė laive buvusi gelbėjimosi liemenė. Tačiau tikėtina, kad jei N. Riverai būtų kažkas nutikę ir ji būtų su gelbėjimosi liemene, mes būtume radę ją plūduriuojančią. Bet taip nenutiko“, – kalbėjo pareigūnas.

Pasak ketvirtadienį paskelbto Ventūros apygardos šerifo tarnybos pranešimo apie nelaimę, Josey tyrėjams pasakojo, kad N. Rivera nesugrįžo į katerį po to, kai jie abu išsimaudė ežere.

„Ketvirtadienį paieškose dalyvavo apytikriai 100 pareigūnų, įskaitant žmogiškuosius išteklius iš kaimyninių apygardų ir Jungtinių Valstijų pakrantės apsaugos tarnybos atstovus, tačiau dėl sudėtingų sąlygų operacija smarkiai sulėtėjo“, – teigiama pranešime apie nelaimę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)