Garsios moters išvaizda išprovokavo aštrią gerbėjų reakciją, jie savo nuomonę išreiškė socialiniuose tinkluose.

„Ką Maria Shriver padarė savo veidui? Tai siaubinga“, – rašo vienas tviteryje, o kitas netgi išreiškė spėjimą, kad kažkas čia galimai pasidarbavo su nuotraukų koregavimo programa.


Pasivaikščiojimui M. Shriver pasirinko alyvinės spalvos marškinėlius ir figūrą pabrėžiančias juodas tampres.

M. Shriver, kurios dėdė iš mamos pusės buvo Johnas F. Kennedy, 1986 metais ištekėjo už aktoriaus ir sportininko, vėliau pradėjusio ir politiko karjerą, Arnoldo Schwarzeneggerio. Santuokoje pora susilaukė keturių vaikų: 32 metų Katherine, 31 metų Christinos, 28 metų Patricko ir 24 metų Christopherio. Pora skyrybų procesą pradėjo 2011 metų liepos pirmąją, sprendimas priimtas į dienos šviesą iškilus faktui, kad A. Schwarzeneggeris susilaukė sūnaus Josepho Baenos su šeimos namų tvarkytoja Mildred Patricia Baena. Oficialiai santuoka nutraukta tik pernai.


Tiek Maria, tiek Arnoldas per tuos gyvenimo atskirai metus susitikinėjo su kitais žmonėmis. Procesas dešimtmetį užtruko tiek dėl „motyvacijos trūkumo“, tiek dėl sudėtingo turto pasidalijimo proceso. Bendras poros turtas buvo įvertintas 400 mln. dolerių, viską teko dalinti pusiau, nes vedybų sutarties pasirašę nebuvo.

Aktorius niekada neslėpė, kad daugiausia pinigų užsidirbo iš nekilnojamojo turto ir yra sakęs: „Niekada nesitikėjau, kad pragyvensiu iš vaidybos“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)