Ta pati nuotrauka buvo paskelbta Baracko Obamos „Instagram“ puslapyje, kur ji susilaukė daugiau nei 750 000 įvertinimų programoje per mažiau nei 30 minučių.

Buvusio prezidento žinia buvo tik vienas iš gimtadienio sveikinimų, išsiųstų Michelle Obama internetu.

„Su gimtadieniu @MichelleObama“,– parašė „Jungtinių Tautų“ organizacijos moterys. „Ačiū, kad esate įkvėpimas viso pasaulio moterims ir merginoms.“

Leidybos įmonė „Penguin Random House“ irgi pasveikino tviteryje Michelle Obamą kaip geriausiai parduodančią memuarų knygą „Becoming“.

Michelle ir Baracas Obama

„Yra galia leisti sau būti atpažįstamam ir išgirstam, turėti savo unikalią istoriją, naudoti savo autentišką balsą. Ir duota malonė norui pažinti ir išgirsti kitus. Tai yra tai, kuo mes tampame“, – buvo pacituota eilutė iš Obamos memuarų.

Michelle Obama dar nepasidalijo savo gimtadieniu socialinėje žiniasklaidoje. 2019 m. gruodžio 31 d. ji „Facebook“ paskelbė pranešimą, kuriame aprašė praėjusį dešimtmetį Baltuosiuose rūmuose, kurį apibūdino kaip „viesulą“.

Michelle ir Baracas Obama

„Nelengva įvertinti visus per savaitę vykstančius pakilimus ir nuosmukius, jau nekalbant apie daugiau nei 500 iš jų“, – sakė ji.

„Prieš dešimt metų tuo metu mūsų mergaitės buvo šeštos ir trečios klasės mokinės. Mūsų šeima dar nebuvo buvę Baltuosiuose rūmuose net metus, o Bo vis dar buvo beveik šuniukas. Toks dešimtmetis, koks buvo šis, niekada nebuvo mano plano dalis – net neįsivaizdavau. Tačiau negalėčiau būti labiau dėkinga už galimybes, santykius ir asmeninį augimą, kurį patyriau per šiuos metus“, – pridūrė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)