A. Jolie advokatė Samantha Bley DeJean informavo, kad po dvejus metus trukusių ginčų buvę sutuoktiniai pagaliau rado abiem pusėms tinkamą sprendimą.

„Prieš dvi savaites buvo sudarytas susitarimas dėl vaikų globos, jį pasirašė abi pusės ir teisėjas, – informavo aktorės advokatė. – Pasiekus susitarimą, kuris buvo sudarytas remiantis vaiko priežiūros vertintojo rekomendacijomis, nebelieka bylos teisme būtinybės. Ginant vaikų interesus, susitarimo detalės yra konfidencialios.“

B. Pittas ir A. Jolie yra šešių vaikų tėvai: 17 m. Maddoxo, 15 m. Paxo, 13 m. Zaharos, 12 m. Shiloh ir 10 m. dvynių Knox ir Vivienne.

2016 m. A. Jolie pranešė, kad skiriasi su B. Pittu po 10 metų draugystės ir dvejų santuokos metų. Tada ji pageidavo pagrindinės vaikų globos.

Manoma, kad B. Pittas pageidavo vaikų globos lygiomis dalimis.

Uždaras teismo posėdis buvo numatytas gruodžio 4 d., o buvusiems sutuoktiniams susitarus, jis atšauktas.

Aktorių atstovai nesutiko pateikti susitarimo dėl vaikų globos detalių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)