Dvidešimtmetė neseniai atskleidė, kad paauglystėje kovojo su kūno dismorfija, teigdama, kad sąmoningai rengdavosi provokuojančiais drabužiais ir badaudavo, kad būtų liekna. Dabar T. Willis „The Meadows“ priklausomybių ir traumų centre Arizonoje nusprendė gydytis nuo piktnaudžiavimo alkoholiu bei kokainu, skelbia žurnalas „Star“.

Teigiama, kad T. Willis sprendimą gydytis paskatino jos šeima.
Tallulah sutiko lankyti anoniminių alkoholikų susitikimus, kai jos sesuo Scout aptiko ją vartojant kokainą. Birželio mėnesį apie šią bėdą ji prisipažino savo motinai D. Moore, kuri įtikino ją ieškoti pagalbos realibitacijos klinikoje, rašo žurnalas.

„Demi suteikė petį išsiverkti, kurio Tallulah taip reikėjo. Demi buvo priblokšta, kai Tallulah jai prisipažino, bet ji buvo pakankamai išmintinga, kad jos neteistų. Ji žinojo, kad dukteriai jos reikia, ir ji džiaugiasi, kad galėjo jai padėti“, - sakė šaltinis.

Ši naujiena pasirodė po dvejų metų, kai D. Moore, išsiskyrusi su Ashtonu Kutcheriu, pati gydėsi vienoje Jutos reabilitacijos įstaigoje nuo streso ir išsekimo, rašo wenn.com.

B. Williso ir D. Moore atstovai į WENN prašymus pakomentuoti šią situaciją neatsakė. Tallulah atstovas spaudai į mailonline.com prašymą pakomentuoti T. Willis sprendimą „šioje stadijoje“ taip pat neatsiliepė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)