Kalbėdama su Ryanu Seacrestu KIIS-FM radijo eteryje dainininkė sakė: „Mano sūnums šešeri ir septyneri, tad jie kaip tik dabar pereina į tą etapą, kai negali pabučiuoti savo mamytės savo draugų akivaizdoje ir panašiai. Jie supranta, kas kieta, o kas ne“.

Berniukus dievinanti motina šiuo metu įrašo naują dainą „Ooh La La“ filmo „Smurfai“ („Smurfs 2“) garso takeliui. Seanas Prestonas ir Jeydenas Jamesas yra prisiekę šio animacinio filmo gerbėjai.

„Pagrindinė priežastis, dėl ko to ėmiausi, yra mano berniukai. Jie apsėsti „Smurfų“. Mes žiūrėjome šį filmą milijoną, milijardą kartų ir jiems buvo pasakyta, kad jie gali būti muzikiniame klipe, - pasakoja B. Spears. - Jie vaidina patys save. Kai vyko tikrasis vaizdo klipo filmavimas, aš jų nemačiau. Buvau sušukuota ir su makiažu, tad tik vėliau galėjau pamatyti, ką jie iš tiesų nuveikė – tai buvo nuostabu!“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)