Skelbiama, kad šeima skrido savo privačiu lėktuvu, kai netikėtai aktorius pratrūko. Jis siautėjo ir lėktuvui nusileidus.

TMZ skelbia, kad būtent šis incidentas, įvykęs praeitą trečiadienį, paskatino Angeliną Jolie jau kitą dieną paduoti skyrybų dokumentus.

Skelbiama, kad šiuo metu B. Pittu domisi Los Andželo policijos pareigūnai ir Los Andželo apygardos vaikų ir šeimos tarnybos. Pareigūnai, atliekantys tyrimą, apklausė tiek patį B. Pittą, tiek A. Jolie. Šiuo metu svarstoma galimybė apklausti ir vaikus.

B. Pittui artimas šaltinis TMZ pareiškė, kad aktorius dėl incidento nerimauja, jį vertina labai rimtai, tačiau tvirtina „jokiais būdais neskriaudęs savo vaikų“.

Neseniai pasirodė informacija, kad B. Pittas norėtų savo santuokai suteikti dar vieną galimybę ir netgi „pasisiūlė gydytis nuo priklausomybės narkotikams ir alkoholiui“.

Holivudo aktorius, kaip teigia šaltinis, pasisiūlė pasistengti tapti geresniu žmogumi. Nepaisant to, kad ir „kaip beprotiškai myli A. Jolie“, „jis puikiai žino, kokia ji gali būti nesuvaldoma“.

Taip, jis geria ir rūko žolę. Taip, jie pykstasi, jam tenka pakelti balsą. Bradas puikiai žino, kad turi spręsti šias problemas ir nori pasitaisyti – dėl žmonos ir vaikų“, – sako šaltinis.

Šaltinio teigimu, B. Pittas – atsidavęs tėvas, kuris jokiais būdais nesukeltų pavojaus nei žmonai, nei vaikams“, tačiau Angelina „nusprendė sugriauti jo reputaciją“ ir „elgiasi kaip tikra pamišėlė“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (118)