Nors kol kas nei vieno iš žvaigždžių atstovai žinios oficialiai nepatvirtino ir nepaskelbė, portalo šaltiniai teigia, jog tai – šimtaprocentinė tiesa.

Niekam ne paslaptis, jog 30-metė „Victoria's Secret“ gražuolė ir 41 metų Holivudo žvaigždė apie asmeninius reikalus nedaugžodžiauja. Pora susitikinėja nuo praėjusių metų pavasario. Anksčiau I. Shayk išgarsėjo, kai ėmė susitikinėti su futbolo pasaulio žvaigžde Cristiano Ronaldo, o vėliau kurį laiką ją siejo moteriška meilė su Suki Waterhouse.

Tiesa, Irina ir Bradley neslepia, jog yra pora, jie dažnai drauge užfiksuojami atostogaujantys ar besilankantys renginiuose.

Beje, I. Shayk bent kol kas, atrodo, nežada stabdyti sėkmingos karjeros: trečiadienio vakarą ji Paryžiuje žengė podiumu per grandiozinį „Victoria's Secret“ šou. Nuotraukas iš įspūdingo renginio galite pamatyti ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)