Renginio pradžioje N. Kidman išsišoko, įsiterpusi į britų aktoriaus Tomo Hiddlestono interviu nuo raudonojo kilimo, nes nekantravo pasakyti, kaip puikiai ji leidžia laiką.

„Atsiprašau, kad įsiterpiau. Esu be galo laiminga būdama čia, ir esu nusiteikusi gerai praleisti laiką. Būtent šiuo tikslu čia ir atvykau“, – pašmaikštavo aktorė, kai į ją atsisuko kameros.

N. Kidman tą vakarą buvo įteiktas geriausios antro plano aktorės apdovanojimas už vaidmenį filme „Liūtas“, tačiau vėliau, vakarėlyje po renginio, aktorė leido sau nemandagiai nuvyti šalin kokteilius siūlančią padavėją.

49 m. žvaigždė akivaizdžiai buvo alkana, nes nuolat gaudydavo picas siūlančius padavėjus. Jos vyrui Keithui Urbanui teko rankioti trupinius nuo puošnios žmonos suknelės, rašo žurnalas.

Neseniai aktorė sukėlė prieštaringą reakciją pareiškusi, kad amerikiečiai turėtų palaikyti išrinktąjį prezidentą Donaldą Trumpą. Šis N. Kidman komentaras, kurį paskelbė BBC, sulaukė ir kritikos, ir pritarimo. Vėliau aktorė, kuri yra keturių vaikų motina, laidoje „Access Hollywood“ pareiškė, kad jos žodžiai buvo neteisingai interpretuoti.

Ji pasakė: „Aš tenorėjau pasakyti, kad tikiu demokratija ir Amerikos konstitucija – tik tiek.“

Nuo 1990 m., kai Nicole ištekėjo už aktoriaus Tomo Cruise‘o, ji gyvena Australijoje ir Amerikoje. Bet ištekėjusi už kantri dainininko Keitho Urbano, su šeima ji daugiausiai gyvena Našvilyje, Tenesio valstijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)