52-ejų C. Royale sakė, kad pabučiavo princą po to, kai 2012 metais buvo pakviesta prisijungti prie striptizo šokėjų ir kitų svečių viešbučio „Wynn“ kambaryje.

Kaip rašo dailymail.co.uk, prieš išsirengdamas per laukinį vakarėlį Harry vilkėjo juodus apatinius.

Dabar teigiama, kad apatinės kelnaitės buvo parduotos aukcione už stulbinančias 23 tūkst. eurų San Diego striptizo klubo bosui Dino Palmiotto.

„Pardaviau Harry's kelnes už 23 tūkst. eurų. San Diege yra striptizo klubas „Exposé“, jo savininkas juos ir nupirko“, – pasakojo moteris „The Sun“.

„Manau, kad čia, Kalifornijoje, yra apie milijonas britų arba britų protėvių žmonių ir jie norėtų pamatyti šias kelnaites“, – apie naują pirkinį sakė pats Dino.

Delfi primena, kad praeityje dėl bučinio princui Harry išgarsėjusi buvusi striptizo šokėja Carrie Royale šokiravo naujausiu pareiškimu. 52-jų moteris ruošiasi nutekinti nuogo princo nuotraukas, rašoma dailymail.co.uk.

Kaip užsienio naujienų portalui sakė C. Royale, ji taip elgiasi dėl to, kad nebuvo paminėta skandalinguose princo Harry memuaruose „Atsarginis“ (angl. „Spare“).

Tiesa, jo nuogo nuotraukos, kai jam tada buvo 27 metai, buvo išspausdintos „The Sun“ laikraštyje dar 2012 m. Jose matyti ir minėtoji moteris.

Visgi dabar C. Royale atskleidė, kad turi ir daugiau atvirų princo Harry nuotraukų. Ji jas pagrasino paskelbti „OnlyFans“ platformoje.

„Turiu keletą gražių nuotraukų, kur jis nuogutėlis. Šių nuotraukų visuomenė niekada nematė. Turiu ir prie baseino, kurią padariau dieną prieš tą naktį. Žmonės bus šokiruoti. Esu šiek tiek supykusi dėl to, kad buvau išbraukta iš jo knygos. Turiu omeny... vau. Jis daug ką praleido iš tos nakties. Stebiuosi, kad jis prisimena vardus, nes buvo gerokai apsvaigęs. Jis galėjo papasakoti apie tai, kas tarp mūsų įvyko, bet kažkodėl tai visiškai praleido“, – pasakodama užsienio naujienų portalui sakė moteris.

Ji pasakojo prisimenanti, kad jis anksčiau buvo pašėlęs, priimdavo spontaniškus sprendimus, o dabar elgiasi priešingai.

Delfi primena, kad moteris išgarsėjo prieš daugiau nei 10 metų, kai Las Vegase esančiame viešbučio kambaryje pabučiavo princą. Anot jos, jis nuogas grojo įsivaizduojama gitara ir dainavo dainą „Beat It“. Tuo metu pirštinė dengė jo lytinį organą.

Be to, ji teigė, kad šio susitikimo metu princas Harry jai padovanojo apatinius, kuriuos ji vėliau pardavė aukcione.

„Kai linksminosi Las Vegase, jis visiems patiko ir visi buvo pakerėti jo nuotaikos. Bet bent šie apatiniai primena, koks jis buvo anksčiau... Kai Harry buvo linksmasis princas. Gaila, kad dabar jis toks rimtas. Net ir būdamas dviejų vaikų tėtis turėtų kartais paleisti plaukus“, – tikino ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją