Pastaruoju metu šou pasaulyje bene labiausiai aptarinėjama yra J. Bieberio ir S. Gomez pora. Nors jau prieš kurį laiką jie buvo pastebėti bevaikštinėjant kartu ir smagiai leidžiant laiką, patys tai, kad vėl pradėjo susitikinėti jie patvirtino tik visai neseniai.

Na, o ledo ritulio rungtynių, kuriose su savo komanda žaidė ir Justinas, metu paparacų užfiksuotas bučinys nepaliko jokių klausimų. Selena jau kuris laikas elgėsi tarsi būtų Justino mergina. Šou pasaulio atstovai buvo pastebėti meiliai besiglaustantys ir restorane, tačiau tuomet tai, jog paliko buvusiuosius ir vėl tapo pora, neigė.

Justin ieber ir Selena Gomez

Artimų porai šaltinių teigimu, jų santykiai klostosi puikiai ir jie abu yra labai laimingi. Tiesa, sulaukdami tiek dėmesio dėl savo santykių jie vis dar jaučiasi priversti slapstytis.

Dar prieš atsinaujinant seniems jausmams Selena susitikinėjo su atlikėju The Weekend. Kalbėta, jog dar tuomet kai jų santykiai buvo laikomi tobulais, Abelis Makkonenas Tesfaye įtarinėjo savo mylimąją neištikimybe, o staigaus jų išsiskyrimo priežastimi tapo staiga nutrūkęs Justino romanas.

Praėjus vos keletui dienų po išsiskyrimo Selena ir buvo pastebėta kartu su savo paauglystės meile. Nedaugžodžiaudamas The Weekend žurnalistams prasitarė, jog jaučia nuoskaudą Selenai, nors nujautė, jog artėja išsiskyrimas.

Selena Gomez ir The Weeknd
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)