Regis, prisimindama ir pagerbdama 23 m. Aną Clarą Benevides, T. Swift ašarodama sudainavo lyrišką, liūdną dainą „Bigger Than the Whole Sky“, kuri pasakoja apie sielvartą ir skausmą.

Pamatę dainos iš koncerto įrašą tiktok paskyroje @tswift_22e, daugelis gerbėjų rašė manantys, kad daina buvo skirta mirusiai merginai.

„Ji skyrė dainą merginai, kuri mirė. Apsiverksiu“, – parašė viena sekėja.

„Ji taip nuoširdžiai dainavo, matėsi, kad daro tai Anos garbei“, – rašė kita.

Kiti pastebėjo, kad dainuodama T. Swift verkė, be to, jautėsi, kad ji gedi mirusios gerbėjos.

X (buvusiame tviteryje) vienas gerbėjas pakomentavo: „Jaučiu jos skausmą, kaip ją paveikė tai, kas atsitiko. Matyti iš emocijų, iš balso.“

„Jau iki šiol gerbiau @taylorswift13, o po šio vakaro staigmenos mano pagarba trigubai padidėjo. Kaip sunku jai turėjo būti dainuoti – ir dėl tikrosios priežasties, ir dėl to, kodėl nusprendė atlikti tą dainą šįvakar“, – rašė sekėja.

Praėjusį penktadienį priekinėje eilėje stovėjusi Ana Benevides nualpo. Vietoje buvusiems nepavyko jos atgaivinti. Merginą nuvežė į ligoninę, bet ten jai sustojo širdis ir ji mirė.

Tame koncerte T. Swift padėkojo visiems, kurie, nepaisant didžiulio karščio ir lietaus, atėjo į koncertą. Šeštadienio koncertas vis dėlto buvo atšauktas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją