Šią naujieną Ciara paskelbė pasirodžiusi laidoje „The View“, nurodo E!. Dainininkei ganėtinai sėkmingai sekėsi slėpti savo pilvuką, kurį ji per pasirodymą pokalbių laidoje pademonstravo visu grožiu.

Šią laidą veikiausiai žiūrėjo ir viena iš geriausių Ciaros draugių. Kai tik dainininkė televizijos studijoje prisėdo pokalbiui, Nicki Minaj nusiuntė linkėjimus kūdikio laukiantiems tėveliams. „Sveikinu @ciara ir @1future!!!!!!“, - parašė ji socialiniame tinkle „Twitter“.

Ciara ir Future savo romaną paviešino 2013 metų pradžioje, o praėjusių metų spalį susižadėjo. 29 metų Future pasipiršo dainininkei su 15 karatų žiedu, kai ji Niujorke šventė savo 28-ąjį gimtadienį.

„Jaučiuosi kitaip, bet tai puiku, - netrukus po sužadėtuvių „MTV News“ sakė reperis. – Tai nuostabi situacija ir aš ja džiaugiuosi. Esu sujaudintas ir žinau, kad ji yra super laiminga. Man tiesiog gera, jog galiu kažkam suteikti laimės“.

Gandai, kad apdovanojimui „Grammy“ nominuota dainininkė laukiasi kūdikio, pradėjo sklisti gruodžio mėnesį, kai ji pradėjo nešioti platesnius drabužius. Tai bus pirmasis Ciaros vaikas. Tuo tarpu Future jau turi tris vaikus iš ankstesnių ryšių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)