Spalio pradžioje dainininkės vyras, skvošo treneris D. Ivanovas kreipėsi į vieną iš Maskvos teismų, įteikdamas pareiškimą dėl santuokos nutraukimo, primenama portale starhit.ru. Pačioje pradžioje Lolita vylėsi, kad reikalai susitvarkys, kalbėjo, jog su vyru tik trumpam išsiskyrė neva nukrėsti dulkių nuo įstrigusių santykių. Tačiau vėliau, kai išaiškėjo tam tikros kurį laiką slėptos aplinkybės ir su jomis susijusios smulkmenos, situacija įgavo visai kitą pobūdį.

Visų pirma, paaiškėjo, kad D. Ivanovas, naudodamasis Lolitos pinigais, net metus išlaikė meilužę. Visų antra, jis pastoviai darė sutuoktinei spaudimą ir manipuliavo jos emocijomis.

Artistės interesus teisme gins ne vienai žvaigždei atstovavęs advokatas Sergejus Žorinas. Artimiausias šalių susitikimas, per kurį bus kalbamasi su kol kas dar sutuoktiniais laikomais Lolita ir D. Ivanovu.


„Dabar Lolita ir Dmitrijus nebendrauja, – patikino S. Žorinas. – Reikalausime, kad šita santuoka būtų pripažinta fiktyvia. Toks reikalavimas bus pateiktas arba parengiamajame, arba pagrindiniame, lapkričio gale įvyksiančiame posėdyje. Išaiškėjo begalė aplinkybių, apie kurias kol kas kalbėti negaliu. Taip, bent lig šiolei D. Ivanovas į nieką nepretendavo, tačiau bet kuriuo momentu viskas gali pasikeisti – juk žmogus nenuspėjamas. Todėl privalau būti ypač apdairus."

Sportininkas ir dainininkė oficialioje santuokoje pragyveno beveik devynerius metus. Birželį L. Miliavskaja pranešė apie išsiskyrimą.

Lolita nė nemėgino slėpti sielvarto dėl susiklosčiusios padėties. Ji numetė 20 kilogramų svorio, per gastroles nesiskyrė su raminamaisiais ir netgi kreipėsi į psichologą. Kad atsikratytų liūdnų minčių, ji visa galva pasinėrė į darbą.

Netrukus po išsiskyrimo ėmė sklisti kalbos, kad D. Ivanovas užmezgė naują romaną. Su verslininke Olga Kulijeva jis dalyvavo Lietuvoje įvykusiose draugo vestuvėse. Spėjama, kad kūno rengybos treneris naudojasi puikia išrinktosios finansine padėtimi: juk ji – vitaminų terapijos studijos įkūrėja.

L. Miliavskaja, savo ruožtu, yra užsiminusi, kad skyrybų atveju ji ir sutuoktinis negalės pretenduoti į vienas kito turtą.

„Vykdydami vedybų sutarties sąlygas, turėsime grįžti prie to, ką turėjome iki santuokos. Turtas liks pradiniam savininkui. Išimtį sudaro tik oficialiai įteiktos dovanos", – aiškino rusų estrados žvaigždė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)