Dailymail.co.uk rašoma, kad jau kurį laiką sklido gandai, jog Adele susituokė praėjusiais metais. Šokias kalbas neseniai ir vėl sukėlė tai, kad garsi dainininkė savo antrąją pusę pavadino „vyru“.

Teigiama, kad dabar žvaigždė patvirtino, jog yra susituokusi su Richu Paulo.

„Šįvakar buvau Alano Carro komedijos šou Los Andžele, kuriame apsilankė ir Adele. Alanas paklausė minios, ar kas nors neseniai susituokė, o Adelė sušuko „Aš tai padariau“, - savo patirtimi dalijosi vienas renginio dalyvis.

Kitas žiūrovas pasakojo, kad šou buvo „nedidelis ir intyms“.

„Kai jis paklausė, ar kas nors neseniai susituokė, ji sušuko: „Aš tai padariau“, buvo labai miela. Adelė sėdėjo tiesiai už manęs su draugu, jie puikiai laiką. Jos apsauga atėjo tik atnešti užkandžių“, - pasakojo žmogus.

„MailOnline“ susisiekė su Adelės atstovais dėl šios situacijos komentaro.

Delfi primena, kad džiugi naujiena apie Adele ir Richo Paulo sužadėtuves buvo atskleista internetinėje paskalų svetainėje „Deux Moi“. Buvo teigiama, kad žinią pranešė ir patvirtino ir porai artimas asmuo. Anot jo, pora vestuves planavo vasarą.

Gandai apie Adele ir jos mylimojo sporto agento Richo Paulo sužadėtuves sklido jau senokai. Žibalo į ugnį įpylė ir pati atlikėja, kai viename interviu ji prisipažino, kad pora rimtai mąsto apie tuoktuves.

Kalbos atsinaujino, kai Adele Las Vegase vykusio pasirodymo metu ant bevardžio piršto buvo pastebėta mūvinti įspūdingą žiedą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją