„Deja, turiu padaryti pertrauką ir pristabdyti pasirodymų Las Vegase maratoną“, – antradienį 35-erių metų atlikėja parašė socialiniuose tinkluose.

„Sirgau per pastarąjį koncertų etapą ir tol, kol truko pertrauka,” – nurodė ji ir pridūrė, kad neturėjo galimybės visiškai pasveikti, bet nutarė, kad šou turi tęstis.

Dainos „Easy On Me“ atlikėja prisipažino, kad atkrito, ir atsinaujinusi liga, deja, gerokai atsiliepė jos balsui, rašoma portale „People“.

Dabar, paklusdama gydytojo nurodymams, Adele yra pasiryžusi ilsėtis tol, kol pasijus visiškai pasveikusi. Dainininkė pranešė, kad dėl ligos yra priversta laikinai atšaukti penkis kovo savaitgaliams suplanuotus koncertus. Apie tai, kada jie įvyks, bus pranešta, kai tiktai datos paaiškės.

„Myliu jus, beprotiškai jūsų pasiilgsiu ir atsiprašau už nepatogumus“, – parašė Adele žinutės antraštėje.

Kiek anksčiau portalas „Daily Mail“ pranešė apie tai, kad per koncertą, vykusį viešbučio „Caesars Palace“ koncertų salėje „The Colosseum“, Adele kreipėsi į publiką ir paaiškino, kaip jaučiasi.

„Vakar vakare, kaip, neabejoju, galite suprasti, girdėdami, kai kalbu, ir šiek tiek – kai dainuoju, jaučiausi pervargusi. Esu neišsimiegojusi... Šį vakarą iš mano krūtinės sklinda jūrų raganos Uršulės balsas. Nesugebu švariai išdainuoti natų. Esu neišsimiegojusi, mano krūtinė degte dega,“ – pasakė Adele į koncertą susirinkusiems žmonėms.

„Iš karto po šio šou leisiu pailsėti savo balsui, – tęsė Adele tarsi atsiprašinėdama žiūrovų. – Ar galite įsivaizduoti, kaip bus sunku ištverti tris dienas visiškai nekalbant?“

Kaip rašė „Daily Mail“, nepaisydama prastos savijautos, Adele tęsė pasirodymą. Per koncertą ji kartkartėmis gurkštelėdavo karšto vandens su medumi, kad gerklės skausmas bent šiek tiek atlėgtų. Atlikusi paskutinį kūrinį Adele vėl kreipėsi į publiką: „Esate nuostabūs. Puikus šou. Ačiū jums. Myliu jus. Tai fantastiška. Viskas puiku nuo pat pradžių.

Džiaugiuosi, kad gerai praleidote laiką. Atrodau kaip išprotėjusi ir jaučiuosi kaip išprotėjusi… Ketinu leisti pailsėti balsui.“

Las Vegase turėjo įvykti dar 20 šios dainininkės ir dainų kūrėjos pasirodymų, ir jie įvyks, tiktai vėliau.

Tai nėra pirmas kartas, kai Adele patiria vokalo problemų. 2011 metų lapkritį, įvykus balso stygų hemoragijai, jai buvo atlikta operacija. 2017 metų birželį dėl pablogėjusios balso stygų būklės dainininkė buvo priversta atšaukti koncertus Londono Wembley stadione. Tada ji taip pat kreipėsi į gerbėjus ir bilietus į koncertus įsigijusius žmones – išplatino emocijų kupiną ir apgailestavimą išreiškiančią žinutę.

„Du pastarieji koncertai Wembley stadione buvo grandioziškiausi ir geriausi šou per visą mano gyvenimą. Reakcija, kurios sulaukiau po tokio ilgo nebuvimo, ir tai, kad pavyko pasirodyti taip, kaip nesitikėjau, mane visiškai pribloškė. Deja, abudu vakarus dainuoti buvo sunku. Turėjau stengtis kur kas labiau nei įprastai. Jaučiausi taip, tarsi nuolatos reikėtų prasivalyti gerklę, – ypač praeitą vakarą“, – rašė Adele 2017 metais.

„Kadangi šiandieną nepajėgiau net prakalbėti, nuėjau pas gydytoją. Man buvo nustatytas balso stygų pažeidimas. Kadangi privalau vykdyti gydytojo nurodymus, tiesiog negaliu koncertuoti šį savaitgalį, – tęsė dainininkė. – Kalbėti apie apėmusį sielvartą dabar neužtenka. Jau suvartojau maksimalias dozes steroidų ir vaistų, turinčių padėti atgauti balsą.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją