52-ejų Holivudo aktorius anksčiau staigų mamos išvykimą pavadino „traumuojančiu“, bet, panašu, laikas gydo visas žaizdas, rašo dailymail.co.uk.

Pirmadienį H. Jackmanas instagrame paskelbė nuotrauką, kurioje užfiksuotas jis su mama – jiedu apsikabinę, šypsosi ir šiltai žvelgia vienas į kitą. Prie nuotraukos pridėtas paprastutis prierašas: „Mama“.

Gerbėjai puolė komentuoti jaukumu alsuojančią nuotrauką. Viename komentare rašoma: „Ponia, jūs užauginote džentelmeną. Mano didžiausia pagarba jums abiem“.

Visgi kitas aktoriaus sekėjas netrukus pataisė šio įrašo autorių: „Tiesą pasakius, jį užaugino tėtis“.

2018-ųjų sausį H. Jackmanas australų žurnalui „Who“ pasakojo, kad vaikystės patirtis, kai mama jį paliko, buvo „traumuojanti“.

Holivudo žvaigždė tebuvo aštuonmetis moksleivis, kai Grace jį paliko nė neatsisveikinusi.

Ji išvyko iš Australijos ir sugrįžo į gimtąją Angliją aštuntojo dešimtmečio pabaigoje. Moteris savo sūnų paliko auginti vyrui Christopheriui Jackmanui.


Porai išsiskyrus, H. Jackmano seserys Zoe ir Sonya išvyko į Jungtinę Karalystę gyventi su Grace, o Hugh ir jo broliai Ianas bei Ralphas liko Sidnėjuje su tėčiu.

„Ši patirtis buvo traumuojanti, – pasakojo H. Jackmanas, prisimindamas savo sudėtingą vaikystę. - Aš vis manydavau, kad ji veikiausiai sugrįš namo. O ji retkarčiais pasirodydavo“.

Žvaigždė pridūrė, kad po to, kai mama paliko šeimą, jis ją matydavo „maždaug kartą per metus“.

Kai H. Jackmanui sukako „12 ar 13 metų“, jam galiausiai tapo aišku, jog mama niekados nebesugrįš.

2012-ųjų gruodį H. Jackmanas pasakojo, kad jis vis dar ryškiai prisimena „tą rytą, kai ji išvyko“.

„Aš pamenu, kaip ji, apsivyniojusi galvą rankšluosčiu, atsisveikina. Ko gero, tai turėjo būti atsisveikinimas. Aš išėjau į mokyklą, o kai sugrįžau, namuose nieko nebuvo“, – dėstė aktorius.

Jis pridūrė: „Kitą dieną gavome telegramą iš Anglijos. Mama buvo ten. Štai ir viskas. Tėtis kiekvieną vakarą melsdavosi, kad mama sugrįžtų“.

Sykį H. Jackmanas „The Australian Women's Weekly“ pasakojo: „Aš niekados nejaučiau vieno dalyko, nors žinau, kad tai gali skambėti keistai. Aš niekada nejaučiau, jog mano mama manęs nemyli. Aš ilgai su ja apie tai kalbėjausi ir žinau, kad jai buvo tikrai nelengva“.

„Man gimus, ji gulėjo ligoninėje ir išgyveno pogimdyvinę depresiją. Tuo metu nebuvo galėjusių ją palaikyti ar padėti“, – pridūrė aktorius.

Laimei, Hugh ir jo mama, prabėgus kuriam laikui, susitaikė.

2011-ųjų spalį jis leidiniui „The Sun“ sakė: „Dabar man yra 43-eji, ir mes gyvename visiškoje taikoje, o tai yra labai svarbu. Visados jaučiau ryšį su mama. Dabar mūsų santykiai geri“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)