„Palūžusi. Iki širdies gelmių esu apimta liūdesio, neturiu žodžių“, - socialiniame tinkle „Twitter“ rašo ji. Nors teigiama, kad fizinių sužeidimų atlikėja per išpuolį nepatyrė, vis tik akivaizdu, kad šis siaubingas nutikimas ją labai paveikė.

Sprogimo įvyko gegužės 22 d. vakarą Mančesterio arenoje, kai 23 m. dainininkė baigė savo pasirodymą. Atlikėjos vadybininkas Scooteris Brounas socialiniuose tinkluose taip pat pasidalino neapleidžiančiomis emocijomis – jis rašo, kad jų širdys sudaužytos, praneša BBC.

Išpuolio metu arenoje buvo tūkstančiai dainininkės gerbėjų, tarp kurių ir daugybė paauglių merginų, sudarančių A. Grande gerbėjų daugumą.

„Žodžiai negali išreikšti sielvartą dėl aukų ir šeimų, kurias palietė ši beprasmiška ataka. Meldžiamės už vaikus ir šios siaubingos atakos paliestas šeimas. Dėkojame bebaimiams asmenims, kurie pirmieji sureagavo į įvykius ir nuskubėjo pavojaus link tam, kad išgelbėtų gyvybes. Prašome visų jūsų rasti vietos aukoms, jų šeimoms ir visiems nukentėjusiesiems savo širdyse ir maldose.“ – rašo jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)