Dėl šios priežasties kilmingieji visada turi tinkamai atrodyti.

Pavyzdžiui, avint aukštakulnius, dėvint puošnią suknią, ant galvos užsidėjus princesės Dianos tiarą, o ant piršto mūvint įspūdingą sužadėtuvių žiedą su mėlynu safyru, pasirodyti lakuotais nagais, priešingai nei daugelis mano, tikrai nedera.

Nei Kembridžo kunigaikštienės, nei pačios karalienės lakuotais nagais per oficialius renginius tikrai neišvysime, rašoma svetainėje aol.com.

Na, nebent tai būtų ypač natūralios spalvos ar bespalvis nagų lakas, kurį ir pastebėti sunku. Griežtas „Ne“ karališkosios šeimos narėms galiojančiose taisyklėse įrašytas ir gelinio lakavimo, priaugintų nagų ar dar kokių nors dirbtinių priemonių klausimu.

Susidaro įspūdis, kad net princo Harry sužadėtinė Megan Markle pamažu ima laikytis nuostatos, kad mažiau yra daugiau: pastaruoju metu jos nagai atrodo ypač natūraliai.

Ypač gerai jos manikiūrą buvo galima apžiūrėti, kai pora paskelbė apie sužadėtuves ir visų akys krypo į nuostabų princo Harry dovanotą žiedą.

Įsidėmėtina, kad Kate Middleton panašią spalvą pasirinko vestuviniam manikiūrui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)