44 metų žvaigždė, garsėjanti pomėgiu jogai ir sveikai mitybai, teigė, kad nuolatinių klausimų apie nėštumą sulaukia dėl apvalesnės figūros, ir būgštauja, kad nuolatinės spėlionės apie jos asmeninį gyvenimą ateityje gali apkartinti būsimas vestuves ar tikras naujienas apie kūdikį.

Filmo „We're the Millers“ („Labas, mes Mileriai“) aktorė, susižadėjusi su Justinu Therouxu, sakė: „Mus iš tikrųjų šiek tiek vargina tokie klausimai, taip pat nuolatinės spėlionės“.

Kodėl tiesiog nepalaukus, kol mes patys su malonumu kažką paskelbsime? Kam žaisti spėlionių žaidimą, ar tai būtų šeima, vestuvės, tas ar anas“, - piktinosi aktorė.

Pirmadienį per „The Kyle and Jackie O Show“ Australijoje ji sakė, kad pastaruoju metu apie jos nėštumą sklandantys gandai tėra „poros papildomų svarų“, kuriuos ji priaugo, rezultatas.

K. Jennifer taip pat juokėsi iš kalbų, neva šeštadienį jos viloje Los Andžele įvykęs 42-ojo J. Theroux gimtadienio vakarėlis iš tikrųjų buvo surengtas jųdviejų tuoktuvių proga. „Praėjusį savaitgalį veikiausiai taip pat buvo viena paslaptis“, - sakė ji.

Tarp 75 svečių, kurie buvo sukviesti į jos naujai renovuotą vilą Los Andželo Bel Airo kvartale, buvo Ellen DeGeneres, Benas Stilleris, Jimmy Kimmelis, Tobey Maguire`as, Laura Dern, Johnas Krasinski, Donas Cheadle`as ir Jasonas Batemanas.

Jennifer neseniai taip pat prisipažino, kad labiau už kitas temas ją erzina vienas – vaikų – klausimas.

Kalbėdama laidoje „Good Morning America“, žvaigždė pažymėjo, kad žino visus triukus, kuriais žurnalistai mėgina užvesti kalbą apie šeimos pagausėjimą.

Ji teigė žinanti, kad tai tuoj prasidės, kai jos pradeda klausinėti „kažko apie šeimą ir bando susieti tai su filmais, pavyzdžiui, „Jeigu turėčiau šeimą, kiek norėčiau vaikų?“, arba „Ko labiau norėčiau: berniuko ar mergaitės?“, per interviu „ABC News“ korespondentei Amy Robach sakė J. Aniston.

„Mano draugai ir mano partneris tikrai yra mano šeima“, - paaiškino aktorė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)