Kalbai pakrypus apie moteris, kurioms S. Zverevas galėtų pasiūlyti ranką ir širdį, gerbėjai pradėjo vardyti galimas kandidatūras: Iriną Alegrovą, Azizą, Sofiją Rotaru. Paminėjus pastarosios pavardę, stilistui išsprūdo asmeninį dainininkės gyvenimą apnuoginanti replika, kuri, kaip skelbta vėliau, buvo visiškai iš piršto laužta.

„Rotaru? Negi ji laisva? Ji slapčia susituokusi. Juk yra tokia žavinga“, – ištarė S. Zverevas ir akimirksniu prikando liežuvį, akivaizdžiai supratęs, kad pasakė tai, ko nederėjo.

Kad ir kiek gerbėjai maldavo papasakoti apie septyniasdešimtmetės estrados žvaigždės santuoką, daugiau komentarų iš stilisto nesulaukė – neilgai trukus buvo pereita prie kitos temos, rašoma žurnale „Zažigai“.

Nuo 2002 metų, kai mirė dainininkės vyras Anatolijus Jevdokimenka, apie jokias vedybas S. Rotaru nė žodžiu neužsiminė. A. Jevdokimenka buvo muzikantas, vadovavęs Ukrainos ansambliui „Červona ruta“. Už jo S. Rotaru ištekėjo 1968 m. rugsėjo 22 d. Santuokoje pora susilaukė sūnaus. Šiuo metu dainininkė prisideda prie anūkų – berniuko ir mergaitės – auklėjimo.

Ir atlikėjos sūnus, ir oficialus jos atstovas iš S. Zverevui išsprūdusios klaidingos informacijos tik pasijuokė.

„Reikia patikrinti. Vakar ištekėjusi dar nebuvo“, – komentavo atlikėjos atstovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)