Minėtoje laidoje J. Fonda dalyvavo kartu su dar viena komedijos „80 for Brady“ žvaigžde Lily Tomlin.

„Girdėjau, Jane, kad atsipalaiduoti jums padeda vonia ir meditacija, – užvedė temą D. Barrymore, – bet ar tiesa, kad atsipalaidavimas kažkaip susijęs ir su suaugusiesiems skirtais žaisliukais?“

„Taip ir yra“, – atsakė J. Fonda be jokių užuolankų, šitaip patvirtindama įtarimus apie jos meilės sau ritualą.

Romantinės komedijos „Ne anyta, o monstras“ („Monster-in-Law“) žvaigždė net atskleidė, kur laiko savo žaisliukus.

„Prie mano lovos yra staliukas. Apstulbtumėte sužinoję, ką aš laikau viršutiniame jo stalčiuje“, – papokštavo J. Fonda.

Portalas „New York Post“ kreipėsi į D. Barrymore ir J. Fondos atstovus spaudai, parašydamas pateikti kokių nors komentarų apie laidoje matytą epizodą.

D. Barrymore apsimetė užkibusi ant užmesto kabliuko ir, tarsi erzindama, pareiškė reikalinga šiokios tokios pagalbos – paklausė, ar J. Fonda negalinti ko nors patarti. J. Fonda juokdamasi atsakė galinti šį tą nurodyti, tačiau jokiu būdu ne studijoje.

Visgi atrodo, kad kažkiek padėti J. Fonda sugebėjo netgi studijoje: ji įteikė D. Barrymore suaugusiesiems skirtą žaisliuką. Tai buvo mėlynos ir baltos spalvų vibratorius, supakuotas į geltona kokarda papuoštą baltą dėžę.

D. Barrymore tuoj pat išpakavo dovaną, išėmė iš dėžės vibratorių ir, tarsi telefoną, prisidėjo jį prie ausies.

Tai nėra pirmas kartas, kai J. Fonda ryžtasi pasidalyti seksualinio gyvenimo patirtimi. Pernai, kai lankėsi Andy Coheno vedamoje radijo laidoje „Andy Cohen Live“, žinoma moteris nesusilaikė neprisipažinusi, kas jai labiausiai patinka lovoje.

„Švaistome pernelyg daug laiko, kadangi nesiryžtame ištarti: „Šiek tiek palauk, toliau taip daryk, ne ne, ne taip. Lėčiau, šiek tiek į kairę.“ Kažkodėl nedrįstame šitaip kalbėti“, – aiškino J. Fonda besišnekučiuodama su A. Cohenu.

„Tiktai kai tampame vyresni, jau galime ištarti: „Ne, aš žinau, ko man reikia. Suteik man tai, ko noriu“, – tęsė ji.

Kai A. Cohenas paklausė, kokiu vienu žodžiu ji galėtų apibūdinti dabartinį seksualinį savo gyvenimą, J. Fonda atsakė: „Privatus. Solo.“

Beje, 2021-aisiais, kalbėdama su leidiniu „Vanity Fair“, seriale „Grace and Frankie“ nusifilmavusi aktorė pareiškė, kad užmegzti intymius santykius sutiktų tik tuo atveju, jei partneris būtų už ją jaunesnis vyras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)