Jos pasikeitimas tiesiog neįtikėtinas! Viskas prasidėjo antradienį, sausio 7 dieną, kai į „Twitter“ ji įkėlė savo nuotrauką, darytą prieš pat pasirodymą laidoje „Good Morning America“. J. Simpson vilkėjo aptemptą juodą suknelę su iškirpimais liemens srityje, avėjo kūno spalvos aukštakulnius, o jos ilgi plaukai buvo tobulai ištiesinti. Prie nuotraukos ji paliko žinutę: „Labas rytas, Amerika! Netrukus tiesioginė transliacija! #weightwatchers“.

Kai tau 33 metai ir augini du mažus vaikus, niekas nepriekaištautų jei dailių kūno linijų susigrąžinimui prireiktų ir daugiau laiko. Vis dėlto, J. Simpson manė kitaip ir rezultatai – akivaizdūs!

Jos sūnelis Ace'as Knute'as gimė prieš šešis mėnesius, o jo vyresniajai sesutei Maxwell Drew – metai ir aštuoni mėnesiai.

J. Simpson atsikratė antsvorio padedama „Weight Watchers“ ir trenerio Harley Pasternako.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)