Iš pirmos santuokos su Petronella Barker A. Hopkinsas turi dukterį Abigail Hopkins (48 m.). Aktorius išsiskyrė su pirma žmona, kai Abigail buvo dar kūdikis.

Dešimtą dešimtmetį tėvo ir dukters santykiai tapo šiltesni, jis parūpino jai epizodinių vaidmenų dviejuose filmuose – „Shadowlands“ („Šešėlių šalis“) ir „The Remains of the Day“ („Dienos pėdsakais“), bet gana greitai jų ryšys vėl nutrūko.

Abigail Hopkins

Į repliką, kad labai šaltai kalba apie dukterį, A. Hopkinsas atsakė: „Na taip, šaltai. Nes gyvenimas yra šaltas.“

Kaip rašoma Abigail interneto svetainėje, ji dabar – dainininkė, dainų kūrėja, aktorė ir patarėja. Naujausias jos vaidmuo buvo 2015 m. filme „Romeo Vs Juliet“.

Iš viso A. Hopkinsas buvo vedęs tris kartus, tačiau turi tik vieną atžalą.

Abigail Hopkins su tėvu nesimatė 15 metų.

Interviu A. Hopkinsas sumenkino ir Holivudo kultūrą – pareiškė, kad ji persmelkta veidmainystės.

„Pažvelkite į Holivudą, koks jis veidmainiškas. Žmonės jaučiasi turintys daryti tik taip ar anaip, jie gali būti tik su žmonėmis, kurie besąlygiškai jiems pritaria. Labai daug veidmainystės, jie nieko neišmano“, – pareiškė aktorius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)