Iš pradžių didžiausią gerbėjų dėmesį sukaustė ant moters kūno matomos tatuiruotės. Gotiką primenantys pastatai, užrašai ir kiti piešiniai tapo svarbia jos įvaizdžio detale.

Be to, ant Doja Cat kaktos galima išvysti ir dizainerės Dilaros Findikoglu vardą. Būtent ji ir kūrė išskirtinio drabužio dizainą, rašoma mirror.co.uk.

Doja Cat

Vis tik didesnis dėmesys krypo į kitas vietas – dėl nuslinkusios suknelės matomus spenelius ir, kaip dauguma internautų pastebėjo, intymią moters vietelę. Tiesa, pastaroji ne visiems iškart krito į akis.

Dalis internautų svarstė, kad tai viso labo dar viena moters tatuiruotė. Tačiau kiti savo teisumu buvo įsitikinę.

Delfi primena, kad sekmadienį vyko ilgai laukti prestižiniai „Grammy“ apdovanojimai, kurių metu paskelbti verčiausi muzikos pasaulio atstovais.

Popmuzikos žvaigždė Taylor Swift sekmadienį pateko į „Grammy“ apdovanojimų istoriją, pelniusi ketvirtą Metų albumo apdovanojimą – daugiausiai iš visų atlikėjų pasaulyje – už albumą „Midnights“.

34-erių metų atlikėja gali triumfuoti, aplenkusi tokias muzikos ikonas kaip Frankas Sinatra, Paulas Simonas ir Stevie Wonderis.

T. Swift įveikė gausų būrį nominantų, tarp kurių buvo Lana Del Rey, Olivia Rodrigo, „Grammy“ numylėtinis Jon Batiste ir pagrindinė nominantė SZA, ir atsiėmė pagrindinį apdovanojimą.

Šis apdovanojimas – dar vienas brangakmenis T. Swift karūnoje: jos monumentalusis „Eras Tour“ tapo pirmuoju pasaulyje turu, uždirbusiu daugiau kaip milijardą dolerių.

T. Swift, su savimi į sceną pasiėmusi savo prodiuserį Jacką Antonoffą ir kolegę nominantę Laną Del Rey, sakė, kad ši akimirka nuostabi, tačiau ją galima palyginti su daugeliu jos darbo akimirkų, kai „repetuoju su savo šokėjais ar grupe arba ruošiuosi važiuoti į Tokiją surengti šou“.

„Man apdovanojimas yra darbas, – sakė T. Swift. – Aš jį labai myliu. Jis atneša man daug laimės. Mane be galo džiugina, kad tai atneša laimę ir tiems žmonėms, kurie balsavo už šį apdovanojimą“.

„Labai ačiū, kad suteikėte man galimybę daryti tai, ką 100 procentų taip myliu! Protu nesuvokiama!“ – sakė atlikėja.

„Midnights“, jos dešimtasis studijinis albumas, pasirodęs 2022 metų spalį, debiutavo „Billboard“ topų viršūnėse, ir T. Swift tapo pirmąja atlikėja, vienu metu užėmusia visas 10 vietų JAV populiariausių dainų sąraše.

Į sekmadienio iškilmes T. Swift atvyko turėdama šešis šansus gauti „Grammy“ auksą, įskaitant prestižinius apdovanojimus už geriausią dainą, kuris įvertina dainų rašymą, ir geriausią įrašą.

Ji pelnė dar vieną prizą – už geriausią popmuzikos vokalinį albumą.

Atsiimdama šį apdovanojimą ji taip pat pradžiugino gerbėjus paskelbdama, kad balandžio 19 dieną išleis naują studijinį albumą „The Tortured Poets Department“.

Ankstesnius tris Metų albumo apdovanojimus ji laimėjo už „Fearless“, „1989“ ir „Folklore“.

Popmuzikos chameleonė Miley Cyrus pelnė pirmuosius „Grammy“ apdovanojimus savo karjeroje – už metų įrašą ir geriausią popmuzikos solinį atlikimą.

Apdovanojimų akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)