A. Kurnikova neskubėjo pranešti apie nėštumą, todėl gimę vaikai sukėlė gerbėjų visame pasaulyje nuostabą, skelbia starhit.ru. Saldžiabalsio Enrique Iglesias sutuoktinė mama pirmąjį kartą tapo 2017-ųjų gruodžio 16 d., kai jai gimė dvynukai Nicholas ir Lucy. 2020 m. sausio mėnesio pabaigoje buvusi sportininkė susilaukė dukrelės Mary.

Gruodžio 16 d. A. Kurnikovos dvynukams suėjo treji metukai. Gražios sukakties proga tenisininkė pasidalijo dvynukų nuotrauka, nepamiršusi parodyti, kaip atrodo jųdviejų sesutė.


Socialinių tinklų naudotojai šiltai sveikino mažuosius jubiliatus.

„Kokie gražuoliai! Su gimtadieniu!“; „Dieve, kokie gražūs vaikai! Tokia pora kitokių atžalų ir negalėjo susilaukti!“; „Anička, jūs tokia protinga! Žaviuosi jūsų šeima! Esate ypatingi!“, – rašė daugelis internautų.


Priminsime, kad A. Kurnikova ir E. Iglesias kartu jau seniai – maždaug nuo XXI a. pradžios, bet jie iš karto nusprendė viešai nekalbėti apie savo santykius. Įsimylėjėliai nuo visuomenės nuslėpė ir vedybų faktą.

Tiesa, prieš susipažindama su žymiuoju dainininku, rusaitė negalėjo skųstis vyrų dėmesiu. Neseniai paaiškėjo, kad A. Kurnikova vienu metu susitikinėjo su ledo ritulininkais Sergejumi Fedorovu ir Pavelu Bure.

„Skaičiau, kad ji susižadėjo su P. Bure, paskui atėjau į persirengimo kambarį ir susimąsčiau: minutėlę, juk tai Fedorovas! Vos nemiriau iš juoko. Manau, kad ji pati nežinojo, ko nori, todėl situacija pasidarė nevaldoma. Tiesą sakant, apskritai abejoju, ar ji yra pasiruošusi žengti prie altoriaus“, – kartą pasakojo amerikiečių tenisininkė Lindsay Davenport.

Galiausiai A. Kurnikova savo širdį atidavė Sergejui ir už jo ištekėjo 2001-aisiais, tačiau po dvejų metų pora išsiskyrė. Paskui gražuolės gyvenime atsirado E. Iglesias.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)