Tyleris Jamesas pirmadienį „Channel Nine“ laidoje „Today“ tvirtino buvęs „vienintelis žmogus“, žinojęs, ką dainininkė „iš tiesų išgyvena“.

„Gyvenau šalia Amy didžiąją dalį jos gyvenimo, aš esu vienintelis žmogus, žinantis, ką iš tiesų reiškė būti jos kailyje“, – kalbėjo T. Jamesas.

„Kai susipažinau su Amy, jai buvo 13, o man – 12. Mane iš karto apėmė instinktas, kad turiu ją prižiūrėti“, – pridūrė vyriškis.

T. Jamesas prisiminė tragiškas paskutiniąsias Amy dienas ir sakė, kad „viskas, ko ji kada nors labiausiai norėjo – būti blaivi“, rašo dailymail.co.uk.

„Kai Amy išėjo, man ėmė atrodyti, kad žmonės mano, jog tokia baigtis buvo neišvengiama, tačiau Amy paskutiniuosius trejus gyvenimo metus narkotikų nevartojo“, – aiškino T. Jamesas.

„Ji išbūdavo blaivi šešias savaites, o tada trims ar keturioms dienoms atkrisdavo. Kaskart, kai ir vėl grįždavo prie blaivybės, tai būdavo jos trokštamas dalykas. Nemanau, kad žmonės tą suvokia“, – dėstė A. Winehouse draugas.

Naujojoje T. Jameso knygoje „My Amy“ pasakojama sudėtingo įžymybės gyvenimo istorija. Pasakojimas prasideda nuo judviejų pažinties Londono Sylvios Young teatro mokykloje, kai abu buvo paaugliai.

Amy šlovės akimirka atėjo 2003-aisiais išleidus debiutinį albumą „Frank“, o didžiulės komercinės sėkmės ji susilaukė po trejų metų pasirodžius antrajam albumui „Back to Black“.

Tačiau svaigią londonietės žvaigždės karjerą temdė jos pačios demonai. Dainininkė pakliuvo į priklausomybės nuo alkoholio ir narkotikų gniaužtus.

A. Winehouse buvo rasta negyva savo namuose šiauriniame Londone esančiame Kamdene 2011-ųjų liepos 23-ąją.

Vėliau tais pačiais metais buvo paskelbta išvada dėl nelaimingo atsitikimo – nustatyta, kad viename dainininkės kraujo decilitre buvo 416 mg alkoholio.

Tai daugiau nei penkis kartus viršija ribą, kai dar galima vairuoti. Tokios dozės pakako sukelti komą ir nuslopinti kvėpavimo sistemą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)