Duodamas interviu, kuris „Youtube“ platformoje buvo patalpintas liepos 3 dieną ir jau sulaukė daugiau nei 416 tūkst. peržiūrų, A. Nevzorovas teigė, kad M. Galkinas yra garbingas žmogus, anot žurnalisto, humoristas suprato, kad nėra tarnas ir nenori tokiu būti.

„Jaučiasi, kad jis greičiausiai išgyvena didžiulį skausmą. Nors pas menininkus retai būna proto, bet aš pas M. Galkiną jį matau. Iki tol mes buvome lyg priešai, aš sau leidau baisiausiais būdais juodinti jų šeimą. Ir nors tikrai labai negražiai apie jį kalbėjau iki karo, dabar aš paskambinau jam ir jo atsiprašiau“, – prisipažino A. Nevzorovas.

Toliau jis atvirai pasakojo, kad pokalbio su M. Galkinu metu jis pasakęs, jog buvo neteisus ir klydo, pavadino žinomą humoristą šaunuoliu.

„M. Galkinas mano atsiprašymą priėmė labai garbingai: Negėdino manęs, pripažino, kad jam tai buvo skausminga. Jis mane absoliučiai suprato. Nežinau, kiek jis gali toli nueiti su savo drąsa ir negaliu iš niekieno to reikalauti. To galiu reikalauti tik iš savęs“, – teigė A. Nevzorovas.

Kremliaus politiką kritikuojantis žurnalistas D. Gordonui prisipažino nežinantis, ar M.B Galkinas taps Kremliaus prakeiksmu, kuriuo, anot jo, neabejotinai galėtų tapti.

„Žinoma, kad prezidentūroje net buvo atskiras skyrius sudarytas, kuris turėjo „tvarkytis“ su įžymybėmis. Jie dabar paniškai bijo, kad visi, kurių žodis turi kažkokios reikšmės Rusijoje, nuomonės formuotojai, nuspręs, kad jie irgi yra tam tikra prasme „Galkinai“, – toliau kalbėjo A. Nevzorovas.

Galiausiai, anot jo, išaušo laikas, kai visi turi būti sąžiningi, bet jie to daryti neprivalo, o Kremlius labai sėkmingai daugelį asmenų, A. Nevzorovo teigimu, „užkemša pinigais“.

„Daugelis jau yra nupirkti. O M. Galkino atveju tai padaryti sudėtinga, nes jis jau ir taip turtingas žmogus. Iškyla problema, kad tokių garsenybių neįmanoma nei nupirkti, nei išgąsdinti. Ir įtariu, kad šią savaitę sulauksime dar kelių siurprizų, nes karas tęsiasi. Ir Ukrainos kariai dabar sprendžia, kaip toliau viskas vystysis. Negalima nuvertinti jų nuopelnų“, – sakė A. Nevzorovas.

Visą interviu galite žiūrėti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)