“Ashtonas norėjo susilaukti mažylio ir su savo žmona Demi Moore, tačiau jiems nesisekė dėl aktorės amžiaus – Demi jau 49-eri. Todėl visas savo viltis jis deda į Milą, - pasakojo liudininkai. - Ashtonas savo artimiems draugams ir šeimos nariams prisipažino, kad Milą yra beprotiškai įsimylėjęs ir nori ją vesti.“

A. Kutcheris įkalbinėja M. Kunis bendrą gyvenimą susieti ne tik santuoka, bet ir vaikais. Mat savo, kaip tėvo statusą, jis jau patikrino gyvendamas su D. Moore ir rūpindamasis trimis jos dukterimis.
Ashtonas Kutcheris ir Lea Michele
Tačiau Mila tokiais mylimojo planais nesidžiaugia. Pirmiausiai dėl to, jog jis oficialiai neišsiskyrė su D. Moore. Be to, žibalo į ugnį pripylė ir žinia, kad vyras Naujojoje Zelandijoje buvo užfiksuotas besilinksminantis su aktore Martina Henderson, kuri, beje, taip pat yra vyresnė - jai 37-eri. Todėl skirtingai nei Ashtonas, M. Kunis planuoti šeimos neskuba. Tačiau aktorės draugės tikina, kad ji taip pat mieliau pasvajoja apie vaikus, nei apie karjerą.
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)