Pora mažylės susilaukė antradienį, rugsėjo 30 dieną. A. Kutcheris dukrelės vardą savo puslapyje internete išdidžiai paskelbė ketvirtadienį.

„Mila ir aš visam pasauliui norime pristatyti Wyatt Isabelle Kutcher. Tebūnie jos gyvenimas pilnas atradimų, meilės, juoko, sveikatos, laimės, smalsumo ir privatumo“, - parašė laimingas tėtis.

Kalbėdamas apie privatumo svarbą, A. Kutcheris patalpino kelių kūdikių nuotraukas. „Ar galite atspėti, kuri iš jų – mūsiškė? Ir nejaugi tai iš viso taip svarbu? Visi kūdikiai be proto mieli“, - teigia A. Kutcheris.
„Ji jau čia ir sveika kaip agurkėlis“, - iš karto po mažylės gimimo paskelbė vienas porai artimas šaltinis. Skelbiama, kad mažylės vardą iš anksto žinojo A. Kutcherio mama. Porai labiausiai patiko abiem lytims tinkantys vardai, pridūrė A. Kutcherio šaltinis, esą svarstyta daug tokių variantų.

Tiesa, pastebima, kad Wyatt yra vyriškas vardas, reiškiantis „drąsus kare“. XXI amžiuje supaprastinta reikšmė iki „šaunaus“ arba, liaudiškai tariant, „kieto“.

Wyattu savo sūnus pavadino atlikėja Sheryl Crow, aktorius Kurtas Russellas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)