28 metų juostos „Įniršis“ („Fury“) žvaigždė instaliacijos metu penkias dienas sėdėjo tylėdamas ir susitiko su visais, laukiančiais eilėje su juo pasisveikinti.

„Viena moteris, atėjusi su savo vaikinu, kuris kol tai vyko buvo už durų, dešimt minučių čiupinėjo mano kojas, tada nuvilko mano drabužius ir pradėjo mane prievartauti... Tada išėjo išsitepusi lūpdažiu pas savo laukiantį vaikiną, kuris, kaip įsivaizduoju, jautėsi pakankamai įskaudintas – prisimena Sh. LaBeoufas. – Visa tai įvyko priešais šimtus žmonių... Taip, tai buvo gerai. Ne tik man, bet ir jos vyrui“.

„Negana to, mano mergina (Mia Goth, red.) irgi laukė eilėje, nes tai buvo Valentino diena, o aš viso renginio metu gyvenau galerijoje, miegojau miegmaišyje – mes buvome atskirai penkias dienas, – toliau prisimena aktorius. – Jokio bendravimo. Kadangi spėju, kad žinia nuvilnijo per eilę, tai ją taip pat įskaudino. Ji laukė už maždaug dvidešimt penkių žmonių, kai įėjo, paprašė pasiaiškinti, o aš negalėjau kalbėti, tad mudu abu sėdėjome nepaaiškinamoje traumuojančioje tyloje.
Tai buvo skausminga. Sunkiausia šou dalis“.

Šį gyvenimo epizodą Sh. LaBeoufas atskleidė duodamas interviu elektroniniu paštu žurnalui „Dazen and Confused“. Jis taip pat dalyvavo vaizdo interviu, kurio metu jis ir žurnalistė valandą sėdėjo kambaryje visiškai tylėdami, o „GoPro“ kameros filmavo jų veidus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)