Pasak žurnalo „People“, australų pora džiaugiasi galėję kartu praleisti beveik tris dešimtmečius. „Mūsų kelionė dabar keičia kryptį – mes nusprendėme skirtis ir siekti savo individualaus augimo“, – sakoma poros išplatintame pranešime.

H. Jackmanas ir D. Furness susipažino TV serialo „Correlli“ filmavimo metu 1995 m. Tuo metu D. Furness jau buvo patyrusi aktorė, o H. Jackmanas – tik neseniai baigęs dramos mokyklą. Pora susituokė 1996 m. balandį, o vėliau įsivaikino du vaikus, kuriems dabar 23 ir 18 metų.
Žurnalui „People“ pora teigė, kad šeima visada buvo svarbiausias prioritetas, o kitą gyvenimo etapą jie pasitinka su dėkingumu, meile ir nuoširdumu. Aktoriai dėkojo už supratingumą ir prašė gerbti šeimos privatumą.

Balandžio mėnesį H. Jackmanas socialinėje žiniasklaidoje paskelbė, kad atlikti tyrimai parodė, jog jam nebėra odos vėžio. Pirmą kartą odos vėžys jam pašalintas 2013 m., o vėliau buvo atliktos dar 6 operacijos.
Aktorius labiausiai žinomas už Ernio rolę „Iksmenų“ (X-Men) filmų franšizėje, taip pat už vaidmenis filmuose „Didysis šou meistras“ (The Greatest Showman) ir „Vargdieniai“ (Les Misérables).

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją