Ji sutiko, kad tai „skamba absurdiškai“, tik pridūrė, kad šiuo atveju svarbus kontekstas – jos 48 m. vyras Daxas Shepardas sveiksta nuo alkoholizmo.

„Jis sveiksta nuo priklausomybės, bet jam patinka nealkoholinis alus, taigi, jis atsikemša butelį, paima ant rankų [vyresnę dukterį], mes vaikštinėjame, grožimės saulėlydžiu, – pasakojo aktorė laidos vedėjai. – Kai buvo visai maža, jai patikdavo įkišti pirštą į bokalą, nulaižyti putas. Manau, jai tai – toks dalykas, kuris siejasi su tėčiu, kuris yra pažįstamas.“


Kristen sakė, kad restoranuose leidžia savo vaikams užsisakyti nealkoholinio alaus.

„Yra buvę, kai ji restoranuose paklausdavo: „Ar turite nealkoholinio alaus?“ Aš jai sakau – gal [nealkoholinį alų] palikime namams. Bet paskui galvoju – galite mane smerkti, jei norite. Nedarau nieko blogo. Jūsų problema, [jei jums nepatinka]“, – teigė aktorė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)