„Manau, kad (norint jaustis seksualiai) reikia būti toliau nuo savo vaikų, – sakė penkiasdešimtmetė aktorė Tomui Fordui duodama interviu „InStyle“ žurnalo vedamajam straipsniui. – Užsiėmimas mamos rūpesčiais tarsi sutraiško tą jūsų gyvenimo dalį“.

Holivudo žvaigždė sako, kad seksualiausiai jaučiasi būdama viena su jos vyru Bartu Freundlichu arba tuomet, kai kur nors iškeliauja.

Jos teigimu, būtent kasdienio gyvenimo rutina gali įvaryti pleištą į poros lytinį gyvenimą. „Kasdienis paimti vaikus, vežti pas akių gydytoją, vėliau juos paleisti žaisti krepšinio ir eiti į vidurinės mokyklos koncertą tikrai neleidžia pasijusti labai seksualiai“, – pažymi ji.

Tačiau ji nesigaili pirmenybę teikianti tėvystei. „Noriu būti su savo vyru ir vaikais tiek, kiek išgaliu“, – neseniai atskleidė J. Moore.

Aktorė ir jos 41 m. amžiaus vyras B. Freundlichas, kurie yra susituokę nuo 2003 m. rugpjūčio, kartu turi du vaikus – sūnų Calebą (13 m.) ir dukterį Liv Helen (8 m.).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją