Dalyvaudama televizijos laidoje „Entertainment Tonight“ aktorė prisipažino, kad jiedu su vyru net gi buvo sudarę sandorį.

„Kai mudu su Ryanu pradėjome susitikinėti, sudarėme sutartį – niekada nedirbti tuo pačiu metu. Tokiu būdu prioritetą suteikėme savo asmeniniam gyvenimui. Būdavo labai sunku, jeigu nepavykdavo to įgyvendinti. Lygiai taip pat planuojame ir palaikome finansus – tam reikia pusiausvyros", - patikino aktorė.

Ryanas Reynoldsas prieš kelerius metus buvo detaliau paaiškinęs šį jųdviejų sandorį.

„Mes niekada nesiskiriame. Jeigu aš filmuojuosi, mano žmona keliauja kartu su manimi, jeigu ji filmuojasi – keliauju kartu. Tokiu būdu mums netenka daug laiko praleisti atskirai. Tuo pačiu turiu progą daugiau laiko praleisti su savo merginomis“, – paaiškino aktorius.

Aktorių pora susituokė praėjus metams nuo santykių pradžios. Jie kartu augina keturis vaikus – dukreles James (9), Inezą (7) ir Betty (4) bei 1-erių kūdikį.

B. Lively laidoje pasakojo, kad filmuodamasi seriale „Gosip Girl“ dirbdavo beveik be poilsio. „Su šiuo serialu gyvenau šešerius metus. Kartais vienu metu nufilmuodavome ir tris epizodus“, – pasakojo ji.

Dar visai neseniai portalui „People“ R. Reinoldsas pasakojo, kaip jiedu su Lively geba derinti tėvystę su savo darbų grafikais. Pora stengiasi įdiegti vaikams suvokimą, kaip svarbu pirmiausia pasirūpinti savimi.

„Manau, kad su jais kalbėti apie viską yra be galo svarbu. Visada domiuosi, su kokiais dienos sunkumais jie susiduria, kaip jiems sekasi. Asmeniškai man geriausias dienos metas yra tuomet, kai vedu juos į mokyklą ir parsivedu namo.

Manau, kad dabar, kai esame tėvai, mes lengviau galime susidoroti su vaikystės iššūkiais nei tuomet, kai patys buvome vaikais. Viskas dabar visai kitaip, žmonės – sąmoningesni. Augindami vaikus vis geriau pažįstame save. Nesistenkite atrodyti laimingi, nesistenkite dėtis kažkuo. Tiesiog priimkite save, priimkite visus iššūkius“, – patarė R. Reynoldsas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją