Kai 42 metų aktorės lėktuvas nusileido Londone, oro uosto darbuotojai pareiškė, kad ji negali iš oro uosto išeiti nešina buteliukais pieno, kuriuo pasirūpino skrydžio metu lėktuve.

„@HeathrowAirport, kodėl jūs tikrinate mano higienos priemones, aiškindamiesi ar jos saugios, bet liepiate atsikratyti buteliukų su motinos pienu?“, – socialiniame tinkle „Twitter“ piktai paklausė aktorė. Netrukus ji pareiškė, kad oro uostas pradangino ir pompą pienui: „Visi mano daiktai atkeliavo, kur reikia – bet tik ne pompa pienui“, – toliau piktinosi A. Milano.

„@HeathrowAirport iš manęs atėmė buteliukų su motinos pienu, apie 290 mililitrų. Dingo. Labai negerai. Sakė, kad to nebūtų atsitikę, jeigu su manimi būtų buvęs kūdikis. Kam man reikėtų rūpintis pieno atsargomis, jeigu vaikas būtų buvęs su manimi?“, – rašė A. Milano.

Remiantis keleivių bagažui keliamais reikalavimais, kuriuos nustatė Jungtinės Karalystės transporto departamentas, keliaujant su kūdikiu leidžiama pasiimti pakankamai maisto kūdikiams, pieno ir vandens. Kartais tara gali viršyti ir leidžiamus 100 mililitrų vienam vienetui.

A. Milano su vyru Dave‘u Bugliari augina trejų metukų sūnų Milo Thomą ir septynių mėnesių dukrą Elizabellą Dylan.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)