Kad O. Winfrey sulieknėjo, akivaizdžiai byloja nuotraukos, kurioms JAV televizijos žvaigždė pozuoja ant raudonojo kilimo prieš pasaulinę filmo „The Color Purple“ premjerą. Garsi laidų vedėja vilki prigludusią violetinės spalvos suknelę ilgomis rankovėmis.

Eidama į iškilmingą filmo, kurio pavadinimas „Violetinė spalva“, peržiūrą ir dar žengdama kilimu, kurį tik sąlyginai galima vadinti raudonuoju, kadangi iš tikro jis violetinis, O. Winfrey pasistengė, kad suknelės spalva atitiktų progą ir aplinką.

Remiantis portalu „People“, O. Winfrey atrodė puikiai, įspūdingai, tačiau ne tiktai dėl suknelės. Kaip ji pati aiškina akivaizdžius savo išvaizdos pokyčius?

„Reikia kalbėti ne apie kokį nors vieną dalyką, o apie viską“, - sakė 69-erių O. Winfrey portalo „Entertainment Tonight“ reporteriui, kalbinusiam ją Akademijos kinematografijos muziejuje Los Andžele.

O. Winfrey pabrėžė, kad dėl dabartinio vaizdo teko gerokai pasistengti, ir pridūrė: „Ketinu tokia likti. Šiandien tikrai buvau ant bėgtakio.“

Prie violetinės suknelės O. Winfrey prisiderino tokios pat spalvos aukštakulnius ir delninę. Papildomo puošnumo įvaizdžiui suteikė ilgi sidabro spalvos auskarai.

Žvaigždės išvaizdos pokyčiai:

O. Winfrey yra netrukus į kino teatrus pakviesiančio miuziklo prodiuserė, be to, ji suvaidino Sofią pirmoje 1985 m. išėjusioje kino versijoje. Tas vaidmuo jai pelnė Akademijos apdovanojimą Geriausios antro plano aktorės kategorijoje.

Naująjį filmą planuojama pradėti rodyti nuo gruodžio 25 d. Juostos scenarijus paremtas 1982 m. pasirodžiusio Alice Walker romano siužetu, be to, tai yra Tony apdovanojimą pelniusio Brodvėjaus miuziklo adaptacija.

Rugsėjo mėnesį O. Winfrey inicijavo diskusiją, tema „Trokštamas klasiškas gyvenimas. Svorio problemos“, per kurią atkreipė dėmesį į masinį nutukimą ir paminėjo, su kokiomis problemomis dėl svorio susiduria pati.

„Juk žinote, kad beveik visą gyvenimą ėjau šiuo keliu, – pasakė ji diskusijos dalyviams. – Daugiausia esu svėrusi 107 kg. Vargu, ar kurio nors kito žinomo asmens kova su svoriu buvo aptarinėjama taip gausiai, kaip mano.“

„Visi stebėjo, kaip man sekėsi nuolatos laikytis dietų. Tai amžina istorija, nes mano kūnas, atrodo, taip ir nori grįžti prie tam tikro svorio“, – kalbėjo ji.

O. Winfrey taip pat užsiminė, kaip keisdavosi publikos požiūris, kai ji peržengdavo 90 kg ribą.

„Antsvorio turintys žmonės būtinai sulaukia kritikos. Tokie žmonės puikiai žino, kad į juos žiūrima kitaip. Taip tiesiog yra“, – sakė O. Winfrey.

Buvusi pokalbių šou vedėja prasitarė, kad labiausiai stigmatizuojama jaučiasi užėjusi į drabužių parduotuves.

„Tada galima išgirsti tik „Galėčiau pasiūlyti pirštines“, „O gal norėtumėte žvilgtelėti į rankines?“, kadangi jie žino, kad daugiau ten nėra nieko, kas jums tiktų. Tai tam tikros išlygos. Bet tai ir stigma“, – nurodė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją